تحت رهبری داکتر سید رسول منگل، رئیس عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت‌عامه، نشست کمیته بازنگری، تدوین و تجدید رهنمود توافق‌نامه‌ها میان نهادهای داخلی، خارجی، تمویل‌کننده گان و ادارات امارتی برگزار شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۹:۱
MOPH

این نشست به هدف بازنگری، معیاری‌سازی و غنی‌سازی بیشتر رهنمود توافق‌نامه‌ها دایر گردید، که در جریان آن بحث همه‌جانبه روی موضوعات تخنیکی، مسلکی و حقوقی صورت گرفت. و اشتراک‌کننده گان نظریات ارزشمند خود را در رابطه به محتوای رهنمود، میکانیزم‌های تطبیقی، وضاحت حقوقی و هماهنگی میان ادارات مطرح نمودند.

همچنان، نماینده گان ریاست‌های مختلف وزارت صحت‌عامه، نیز در این نشست اشتراک داشتند و بر اساس تجارب کاری خود پیشنهادهای عملی و تخنیکی را برای بهبود این رهنمود نیز ارائه نمودند.

در عین حال، اشتراک‌کننده گان تأکید نمودند، که یک رهنمود واضح، معیاری و منظم می‌تواند نقش اساسی در ارتقاء کیفیت خدمات صحی، انتخاب دقیق پروژه‌ها، افزایش مؤثریت و تأمین شفافیت ایفا کند.

هدف اساسی این بازنگری و تجدید آن است که، پروژه‌های نهادها مطابق با پالیسی‌های امارتی و اولویت‌های ملی تنظیم شوند، زمینه مدیریت مؤثر منابع فراهم گردد و خدمات صحی معیاری و با کیفیت به مردم تضمین و ارایه گردد.

قرار است این رهنمود بر اساس بحث‌ها، مشوره‌ها و پیشنهادهای تخنیکی کمیته نهایی، اصلاح و برای تطبیق آماده گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۹
Background image

هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد

با همکاری تاجران افغان در کشور ازبکستان و سفارت افغانستان، هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر کمک شد.

این هشت قلم تجهیزات طبی که به ارزش مجموعی ۳۴ هزار دالر امریکایی می. . .

BACK TO NEWS