برای یک تعداد از واکسیناتوران مراکز صحی ولایت پروان موترسایکل توزیع شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۳:۵۵
MOPH

۲۶ عراده موترسایکل، از سوی موسسه صف ( یا موسسه‌ی همبستگی خانواده های افغان) با حمایت مالی اداره یونیسف برای واکسیناتوران مراکز صحی ولایت پروان، توزیع گردید.

این موترسایکل ها از طریق پروژه خدمات عاجل صحی، برای واکسیناتوران مراکز صحی در ولسوالی های نه گانه این ولایت به شمول مرکز با حضور مسوولان ریاست صحت‌عامه و مسوولان ادارات مربوطه توزیع گردید.

قابل تذکر است که، توزیع این موترسایکل ها در جهت بهبود ارایه خدمات صحی به خصوص تطبیق واکسیناسیون و تسهیلات بهتر در مناطق دوردست مهم خواهد بود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۹
Background image

هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد

با همکاری تاجران افغان در کشور ازبکستان و سفارت افغانستان، هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر کمک شد.

این هشت قلم تجهیزات طبی که به ارزش مجموعی ۳۴ هزار دالر امریکایی می. . .

BACK TO NEWS