محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، در جریان سفر رسمی‌اش به عربستان سعودی، از مرکز صحی اساسی منطقه حطین در ریاض دیدار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۰:۴۵
MOPH

محترم وزیر صحت‌عامه، در جریان این دیدار با کارمندان اداری و تخنیکی این مرکز گفتگو نمود و در مورد نوعیت ارایه خدمات وقایوی، معالجوی و تشخیصیه این مرکز از آنان معلومات به دست آورد.

محترم وزیر صحت‌عامه گفت: « ما پس از مدت طولانی برای نخستین بار در کشور اصلاحات در خدمات اولیه و ثانوی خود را آغاز کرده‌ایم، تا یک سیستم صحی نیرومند در سطح ولسوالی‌ها ایجاد کنیم. همچنان با مطالعه و بررسی سیستم‌های صحی کشورهای همسایه و منطقه، و ارزیابی مؤثریت خدمات صحی آنان، بتوانیم از تجارب‌شان برای بهبود و پیشرفت خدمات اولیه و ثانوی خود استفاده مؤثر نماییم. هدف ما این است که با در نظر گرفتن وضعیت انتشار بیماری‌ها، شمار نفوس و تغییرات آن، خدمات صحی عصری و مؤثر را مطابق به نیازهای مردم فراهم نماییم.»

محترم وزیرصحت‌عامه افزود، که پیشرفت‌های بزرگی در بخش طبابت به‌واسطه تکنالوژی مدرن به‌وجود آمده است؛ و وزارت صحت عامه فعالیت‌های خود را در این زمینه ادامه می‌دهد، محترم وزیر گفت: با شریک‌ساختن این تجربیات و معلومات، می‌توانیم نظام صحی کشور را مطابق با نیازهای کنونی تنظیم نموده و از این طریق برای جلوگیری، کنترول و تداوی به‌موقع بیماری‌ها بپردازیم.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۵
Background image

یک برنامهٔ آموزشی هفت‌روزهٔ روش‌های خوب تولید (GMP) برای ۳۳ تن از کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز شد

این برنامهٔ با اشتراک ۳۳ تن از کارمندان ریاست‌های ارزیابی و ثبت ادویه و محصولات صحی، جوازدهی، تنظیم صادرات و واردات و نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه، با همکاری سازمان صحی جهان آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۲
Background image

بازرسی از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان صورت گرفت و ۵ مرکز متخلف مسدود گردید

کارمندان آمریت تورید و توزیع ریاست نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ادامه برنامه‌های نظارتی، از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان شهر کابل بازرسی به‌عمل آوردند.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۱۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، با محترم سادین ایلد، شارژدافیر کشور ترکیه برای افغانستان، در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

در این دیدار، محترم وزیر صحت عامه همکاری ترکیه را در بخش آموزش کارکنان صحی افغان، افزایش امکانات برای تداوی اطفال مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلب، اعمار و تجهیز شفاخانه‌های عمومی در. . .

BACK TO NEWS