از یک تعداد کارخانه های تولیدی، عمده فروشی های مواد خوراکی و سکتور خصوصی صحی در ولایت خوست نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۶ - ۱۱:۴۷
moph

این نظارت از طرف مسوولان ریاست صحت‌عامه این ولایت صورت گرفت، که در نتیجه آن، ۵ باب دواخانه به دلیل فعالیت غیر قانونی، ۲ باب معاینه خانه، ۱ باب اتای اکرس و ۵ باب لابراتوار ها به دلیل نداشتن جواز قانونی مسدود گردیدند.

همچنان، در جریان این نظارت، ۳۷۸ کارتن از مواد خوراکی تاریخ‌گذشته و ۵۳ قلم ادویه به وزن مجموعی ۵۰ کیلوگرام جمع‌آوری و از بین بردن به گدام مرکزی انتقال داده شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۲۶
Background image

آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت لغمان، از فروشگاه های مواد غذایی و تأسیسات صحی در مرکز این ولایت نظارت نموده است

در جریان این نظارت، از ۳ فروشگاه مواد غذایی، ۵ لابراتوار، ۵ کلینیک، ۱۳ قصابی، ۹ نانوایی و ۴ سلمانی به‌گونه همه‌جانبه نظارت صورت گرفت که در نتیجه، مشکلات صحی و تخنیکی شناسایی و جهت اصلاح. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۳
Background image

برای نخستین‌بار، عملیات جراحی اندوسکوپیک تومور داخل بینی (Functional Endoscopic Sinus Surgery) در شفاخانه حوزوی ابوعلی سینا بلخی ولایت بلخ با موفقیت اجرا گردید

این عملیات توسط تیم تخصصی گوش، گلو و بینی این شفاخانه برای یک بیمار ۴۵ ساله اجرا شد که از مشکل بند شدن بینی و سردرد رنج می‌برد. این بیمار پس از تکمیل دوره تداوی و مراقبت، در وضعیت صحی. . .

BACK TO NEWS