اطلاعیه اخذ امتحان کاندیدان محترم رشته نرسنگ از طبقه ذکور!

rasooli_admin
MOPH

به اطلاع کاندیدان رشته نرسنگ طبقه ذکور که در جدول اسمامی شان از شماره (۳۰۳ ) الی (۷۱۴) می باشد به ترتیب ذیل به روز یک شنبه  تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲۵  امتحان شان در دو محل جداگانه  اخذ می گردد .

از شماره (۳۰۳) الی (۳۹۳) جدول به ساعت هشت و نیم   صبح در مرکز کمیسیون اصلاحات اداری واقع سرک دارالامان کوچه سناتوریم  در تایم اول امتحان اخذ میگردد.

از شماره (۳۹۴) الی (۴۸۳) جدول به ساعت ده  و نیم صبح در مرکز کمیسیون اصلاحات اداری واقع سرک دارالامان کوچه سناتوریم  در تایم  دوم امتحان اخذ میگردد.

از شماره (۴۸۴) الی (۵۷۳) جدول به ساعت یک  بجه  از ظهر در در مرکز کمیسیون اصلاحات اداری واقع سرک دارالامان کوچه سناتوریم  در تایم  سوم امتحان اخذ میگردد.

از شماره (۵۷۴) الی (۶۴۴) جدول به ساعت هشت و نیم صبح در انستیتوت خدمات ملکی واقع افشار سیلو پهلو سره میاشت در تایم اول امتحان شان اخذ میگردد.

از شماره (۶۴۵) الی (۷۱۴) جدول به ساعت ده  و نیم صبح در انستیتوت خدمات ملکی واقع افشار سیلو پهلو سره میاشت در تایم دوم  امتحان شان اخذ میگردد.

لینک شارت لیست: https://moph.gov.af/dr/media/924

 

نوت : متباقی کاندیدان رشته نرسنگ و دیگر رشته منتظر باشند بعدآ تاریخ و محل امتحان شان 

اعلان میگردد.

 

آخرین اطلاعیه ها

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۱:۳۹
Background image

اطلاعیه ثبت نام بست های ترینی تخصصی سال ۱۴۰۵!

اطلاعیه ثبت نام بست های ترینی تخصصی سال ۱۴۰۵!

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۰:۴۰
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی امورکارکنان وزارت صحت‌عامه!

به اطلاع آن عده از داکتران ترینی محترمی که در برنامه اکمال تخصص سال ۱۴۰۵موفق گردیده اند رسانیده می شود تا به خاطر طی مراحل کارهای شمولیت شان در این برنامه به شفاخانه های تخصصی مرکز و . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۱:۵۶
Background image

اطلاعیه ریاست عمومی اکمال تخصص!

قابل توجه کاندیدان محترم امتحان ترینری به بست های ترینرمتخصص رشته نسایی و ولادی برنامه اکمال تخصص شفاخانه های تخصصی:

قرار است امتحان ترینری دور دوم سال ۱۴۰۴ه ش برنامه اکمال تخصص به . . .

Back to announcements