نظارت و بررسی از سوی ریاست صحت‌عامه بلخ در این ولایت

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۲ - ۱۲:۴۷
MOPH

تیم مدیریت صحت محیطی ریاست صحت‌عامه بلخ از ۱۹ باب دوکاکین که شامل برگر فروشی، رستورانت ها، کله پزی‌ها ٬ سوپر مارکیت‌ها و یک باب کلوپ عروسی می‌شود نظارت و بررسی نمودند.

 در این نظارت، نظافت این دوکا کین نسبتاَ خوب بوده و هدایات لازم صحی در قسمت نصب جالی به خاطر جلوگیری از عبور و مرور حشرا ت،  تهیه یونیفورم منظم، اخذ کارت صحی برای کارمندان وعدم استفاده از غذاهای باسی یا شب مانده به مسوولان آنان داده شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۵
Background image

یک برنامهٔ آموزشی هفت‌روزهٔ روش‌های خوب تولید (GMP) برای ۳۳ تن از کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز شد

این برنامهٔ با اشتراک ۳۳ تن از کارمندان ریاست‌های ارزیابی و ثبت ادویه و محصولات صحی، جوازدهی، تنظیم صادرات و واردات و نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه، با همکاری سازمان صحی جهان آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۲
Background image

بازرسی از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان صورت گرفت و ۵ مرکز متخلف مسدود گردید

کارمندان آمریت تورید و توزیع ریاست نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ادامه برنامه‌های نظارتی، از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان شهر کابل بازرسی به‌عمل آوردند.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۱۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، با محترم سادین ایلد، شارژدافیر کشور ترکیه برای افغانستان، در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

در این دیدار، محترم وزیر صحت عامه همکاری ترکیه را در بخش آموزش کارکنان صحی افغان، افزایش امکانات برای تداوی اطفال مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلب، اعمار و تجهیز شفاخانه‌های عمومی در. . .

BACK TO NEWS