محترم داکتر قلندرعباد وزیر صحت‌عامه، در ادامه سفرش به ولایت قندهار عرضه خدمات صحی در شفاخانه حوزوی میرویس را از نزدیک بررسی نمود

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۰ - ۱۳:۳۲
MOPH

محترم وزیر صحت‌عامه داکتر قلندرعباد و هیأت همراهش داکتر نجیب الله داوری رئیس صحت‌عامه قندهارعلاوه  بر بازدید از بخش های مختلف شفاخانه حوزوی میرویس ، بیماران  داخل بستر این شفاخانه را نیز از نزدیک عیادت نمود.

همچنان محترم وزیر صحت‌عامه، توصیه های لازم را به خاطرعرضه خدمات صحی با کیفیت به کارکنان شفاخانه ارائه نموده و وعده سپرد که رهبری وزارت صحت‌عامه در قسمت بهبود کیفیت عرضه خدمات صحی و ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی این شفاخانه را همکاری خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۳۵
Background image

امضای قرارداد بیش از ۲۳ هزار دالری برای تقویت ظرفیت مدیریت بیماری شکر در شفاخانه حوزوی هرات

وزارت صحت‌عامه به منظور تقویت ظرفیت بخش کنترول و مدیریت بیماری شکر (دیابت) در شفاخانه حوزوی ولایت هرات، با مؤسسه Welfare Organization for Poverty Reduction and Advocacy (WOPRA) قرارداد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۳:۱۹
Background image

فصل اول، ماده هجدهم، فقره دوهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

فصل اول، ماده هجدهم، فقره دوهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی:

اشخاصی که وسایل حمل و نقل دارند و جواز نامه مربوط را نداشته باشند، به هیچ صورت نمی توانند، مواد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۲۴
Background image

یک مرکز صحی «تکانه» در ولسوالی جلریز ولایت میدان‌وردگ ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

این مرکز صحی به تلاش ریاست صحت عامه و با حمایت مالی مؤسسه SCI با هزینه نزدیک به ۱۰۰ هزار دالر امریکایی اعمار و مورد استفاده قرار گرفت.

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، والی میدان. . .

BACK TO NEWS