مراسم فراغت داکتران از بخش لاپراسکوپی

akbari_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۰ - ۱۴:۱۲
مراسم فراغت داکتران از بخش لاپراسکوپی

چهل تن از داکتران نسایی ولادی که در بخش لاپراسکوپی آموزش دیده بودند، امروز طی مراسمی فارغ گردیدند.

این نخستین بار است داکتران افغان در بخش لاپراسکوپی در داخل کشور آموزش دیده اند. دوره آموزشی این داکتران حدود یک سال را در برگرفته است.

داکتر قلندر عباد وزیر وزارت صحت عامه، از برگزار کننده‌گان برنامه آموزشی لاپراسکوپی قدردانی نموده و بر فراهم سازی زمینه آموزش بیشتر برای کارکنان صحی وعده همکاری داد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۸:۴۵
Background image

یک برنامهٔ آموزشی سه‌روزه برای تیم‌های حمایوی سرویلانس (SST) در ۳۴ ولایت کشور از سوی وزارت صحت‌عامه آغاز شد

وزارت صحت‌عامه یک برنامهٔ آموزشی سه‌روزه را برای تیم‌های حمایوی سرویلانس (SST) در ۳۴ ولایت کشور آغاز کرده است. این برنامه به‌منظور تقویت سیستم سرویلانس، ارتقای کیفیت معلومات صحی و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۸:۴۱
Background image

یک ساختمان صحی به ارزش ۱.۵ میلیون افغانی در ولسوالی شیرزاد ننگرهار ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

این ساختمان صحی به هزینهٔ ۱.۵ میلیون افغانی در مرکز صحی جامع ماماخیل ولسوالی شیرزاد ولایت ننگرهار، به‌منظور ایجاد بخش تداوی مادر و طفل ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد. این ساختمان با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۸:۳۸
Background image

یک مرکز صحی جدید در ولسوالی خاص کنر ولایت کنر افتتاح شد

یک مرکز صحی جدید (FFHC) در ساحه شامکار ولسوالی خاص کنر ولایت کنر، به‌منظور ارائه خدمات صحی به باشنده‌گان محل افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.

این مرکز صحی با هزینه شخصی حدود ۱۷۰ هزار. . .

BACK TO NEWS