۱۵ تُن مواد خوراکی تاریخ‌گذشته در ولایت بادغیس از بین برده شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۴:۳۱
MOPH

مسؤولان نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت بادغیس، ۱۵ تُن مواد تاریخ‌گذشته را که در نتیجه نظارت از عمده‌فروشی‌های مواد خوراکی در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت جمع‌آوری نموده بودند، در حضور مسؤولان ذی‌ربط از بین بردند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۲:۴
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی عامه و جلوگیری از استعمال مواد مخدر برای بیش از ۱۲۰۰ تن از شاگردان و استادان لیسه عالی محمود طرزی برگزار شد

این برنامه از سوی مسئولان بخش تداوی و آگاهی‌دهی مواد مخدر شفاخانه ۱۰۰۰ بستر ابن‌سینا، مربوط وزارت صحت‌عامه، برگزار شد.

در این برنامه، در مورد اهمیت آگاهی‌دهی، نقش جوانان در ساختن آینده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۱:۲
Background image

دو باب کلینیک دندان و دو مرکز تشخیصیه در ولایت هلمند مسدود شدند

مسئولان نظارت و بررسی ولایت هلمند که در نتیجه نظارت از ۱۵ مرکز صحی خصوصی در ولسوالی باباجی این ولایت، دو باب کلینیک دندان‌ و دو مرکز تشخیصیه به دلیل تخطی از قوانین و مقررات صحی مسدود. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۰:۵۷
Background image

مهم‌ترین فعالیت‌ها و دستاوردهای وزارت صحت‌عامه در ماه میزان!

امضای تفاهم‌نامه‌ها با مؤسسات همکار:

به‌منظور تقویت و گسترش عرضهٔ خدمات صحی برای باشنده گان ولایت‌های کابل، نیمروز، هلمند، جوزجان، فاریاب، سرپل، بلخ، قندز، بغلان، هرات، ننگرهار، کنر،. . .

BACK TO NEWS