برای طلاب مدرسه عبدالرحمن بن عوف رضی الله عنه، برنامه آگاهی‌دهی و پیشگیری از مواد مخدر برگزار شد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۵:۳۳
moph

این برنامه از سوی مسوولان بخش تداوی و آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰۰ بستر ابن‌سینا تداوی معتادین، مربوط ریاست برنامه ملی تداوی معتادین وزارت صحت‌عامه، تنظیم و برگزار گردید.

در این برنامه، در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در زمینه مبارزه با مواد مخدر، نقش جوانان در ساختن آینده سالم، اهمیت پیشگیری از اعتیاد، عوامل گرایش به اعتیاد، نقش خانواده‌ها و دوستان در جلوگیری از اعتیاد، راهکارهای مقابله با خطرات از دیدگاه اجتماعی و پیامدها و تأثیرات منفی اعتیاد بر جامعه، برای اشتراک‌کننده‌گان معلومات ارائه شد.

همچنان، مسوولان و استادان این مدرسه از برگزاری چنین برنامه‌ها استقبال نموده و آن را در راستای پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر، مؤثر و ارزشمند دانستند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۳۵
Background image

با شفاخانه تخصصی حوزوی ننگرهار، به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی مواد مصرفی و ادویه کمک شد

این کمک که از سوی شفاخانه علی‌آباد، مربوط وزارت تحصیلات عالی، صورت گرفت، با حضور مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار و شماری دیگر از مسئولان، به مسئول فارمسی این شفاخانه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۳۱
Background image

نظارت هیأت وزارت صحت‌عامه از شفاخانه امراض ساری و بخش‌های تخصصی در هرات

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق قوانین صحی و تفتیش وزارت صحت‌عامه، همراه با هیأت تخنیکی، در جریان سفرشان به ولایت هرات، از شفاخانه ۱۰۰ بستری تداوی امراض ساری، بخش‌های توبرکلوز و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۲۸
Background image

فصل سوم، مادهٔ بیست و چهارم، فقره اول قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

هر گاه شرکت‌ تورید کنندهٔ ادویه و محصولات صحی، بدون اجازهٔ قبلی از راه های رسمی یا غیر رسمی به تورید و عرضهٔ ادویه و محصولات صحی به بازار اقدام کند، مطابق با احکام این قانون، سزای. . .

BACK TO NEWS