۱۴۱ تُن مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ گذشته از شهر کابل جمع آوری و هدر گردید

Panah_moph
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۳/۱۰ - ۱۵:۳۳
۱۴۱ تُن مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ گذشته از شهر کابل جمع آوری و هدر گردید

سه شنبه ۱۰ جوزا ۱۴۰۱

آمریت مصئونیت مواد غذایی، ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه به سلسله فعالیت هایش در بخش جمع آوری و هدر مواد غذایی تاریخ گذشته و مضر به صحت، این بار نیز ۱۴۱ تن مواد خوراکی تاریخ گذشته و بی کیفیت را از ساحات مختلف شهر کابل جمع آوری و هدر نمود.

این مواد شامل نوشابه های غیر الکولی، قیماق، تی وایتینر، کنسر، گوشت وغیره مواد می شود که قبلا طی کنترل و بررسی های این نهاد از نواحی مختلف شهر کابل جمع آوری شده و در حضور هیئت معینه در ساحه گزک هدر گردید.

از سوی‌هم مسوولان ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه از مردم می خواهند تا در قسمت جمع آوری مواد بی کیفیت و تاریخ گذشته وزارت صحت‌عامه را همکاری نمایند وهمچنان در وقت خریداری مواد در بازار ها به کیفیت و تاریخ ختم آن توجه بیشتر نمایند تا خود وخانواده خود را بتوانند از مصاب شدن به امراض گوناگون نجات دهند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۳:۲۵
Background image

یک باب لابراتوار مجهز برای تشخیص بیماری های ملاریا  در شفاخانه حوزوی بلخ فعال شد

این لابراتوار به شکل مجهز و معیاری با حمایت ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ، برای تشخیص بیماری های ملاریا در شفاخانه حوزوی بلخ فعال گردید که گام مهمی در راستای تشخیص دقیق و به‌موقع بیماری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۸
Background image

امضای قرارداد ۱۱۸ هزار دالری برای تقویت و گسترش خدمات صحی در ولایت فراه

وزارت صحت عامه با هدف تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشندگان ولایت فراه، با مؤسسه Relief International قرارداد به ارزش (۱۱۸,۰۷۹) یکصد و هجده هزار و هفتاد و نه دالر به امضا رسانید.

این. . .

BACK TO NEWS