یک تعداد تجهیزات طبی به ارزش ۱,۷۶۴,۶۰۲ افغانی به ریاست صحت‌عامه هلمند کمک شد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۱۰:۴۳
moph

این کمک توسط بنیاد خیریه فاطمه صورت گرفته است، که شامل ۳۰ پایه ویلچر برای معلولین، ۳۰ دستگاه آکسیجن

 (Oxygen Concentrators) برای بیماران تنفسی، ۲۰ فیلتر اشعه ماوراء بنفش برای کنترول بیماری‌های انتانی و ۲۰ پمپ انفیوژن و ۲۰ پمپ سرنج برای تطبیق دقیق ادویه می‌شود

مولوی فضلی احمد شفیع الله، رئیس صحت‌عامه هلمند، از مسئولان بنیاد خیریه فاطمه به خاطر این کمک ابراز تشکر نموده گفت :« که این تجهیزات باعث ایجاد امکانات زیادی در شفاخانه ها و مراکز صحی و بهبود کیفیت خدمات  صحی خواهد شد.»

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۵
Background image

یک برنامهٔ آموزشی هفت‌روزهٔ روش‌های خوب تولید (GMP) برای ۳۳ تن از کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز شد

این برنامهٔ با اشتراک ۳۳ تن از کارمندان ریاست‌های ارزیابی و ثبت ادویه و محصولات صحی، جوازدهی، تنظیم صادرات و واردات و نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه، با همکاری سازمان صحی جهان آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۲
Background image

بازرسی از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان صورت گرفت و ۵ مرکز متخلف مسدود گردید

کارمندان آمریت تورید و توزیع ریاست نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ادامه برنامه‌های نظارتی، از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان شهر کابل بازرسی به‌عمل آوردند.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۱۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، با محترم سادین ایلد، شارژدافیر کشور ترکیه برای افغانستان، در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

در این دیدار، محترم وزیر صحت عامه همکاری ترکیه را در بخش آموزش کارکنان صحی افغان، افزایش امکانات برای تداوی اطفال مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلب، اعمار و تجهیز شفاخانه‌های عمومی در. . .

BACK TO NEWS