کسب درجه عالی لابراتوار ملی انفلونزا افغانستان در برنامه کنترول کیفیت خارجی WHO

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۳:۴۹
MOPH

بخش (NIC) لابراتوارهای مرکزی وزارت صحت‌عامه، بار دیگر در برنامه کنترول کیفیت خارجی (EQAP) موفق به کسب درجه عالی گردیده و نام افغانستان را در میان کشورهای حوزه شرقی مدیترانه WHO EMRO درخشان ساخت.

این دستاورد بزرگ، نتیجه تلاش‌های پیگیر، ظرفیت‌های تخنیکی و کار مسلکی و متعهدانه تیم لابراتوار ملی انفلونزا  (NIC)  تحت چتر مدیریت عمومی مایکروبیولوژی لابراتوارهای مرکزی، ریاست خدمات تشخیصیه وزارت صحت‌عامه می‌باشد. این تیم در پروسه EQAP موفق به کسب درجه عالی شده و تعهد کشور را به معیارها و مقررات بین‌المللی صحی به اثبات رسانیده است.

این روند از سال ۲۰۰۹ میلادی به‌گونه دوامدار ادامه داشته و نشان‌دهنده کیفیت بلند، دقت در تشخیصات لابراتواری و تعهد به معیارهای بین‌المللی از سوی این تیم می‌باشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۵۷
Background image

فصل دوم، ماده نوزدهم، فقره اول قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

فصل دوم، ماده نوزدهم، فقره اول قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی:

مؤسسات داخلی و بین‌المللی مکلف اند که مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی مورد نیاز خود را مطابق با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۲۹
Background image

برنامه آموزشی دیجیتل‌سازی پروسه‌های سیستم جوازدهی در معینیت غذا و ادویه آغاز گردید

یک برنامه آموزشی سه‌روزه تحت عنوان (دیجیتل‌سازی پروسه‌های سیستم جوازدهی) از سوی آمریت تکنالوژی معلوماتی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با همکاری سازمان صحی جهان (WHO)، برای ۴۵ تن از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۹
Background image

فصل اول، ماده هجدهم، فقره سوم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

فصل اول، ماده هجدهم، فقره سوم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی:

کارکنان میدان‌های هواییو طیاره‌ها (پیلوت، انجینر و خدمه) به هیچ صورت نمی‌توانند، مواد غذایی،. . .

BACK TO NEWS