پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی فراهرود ولایت فراه برگزار شد
این پروسه با حضور، استاد محمد یونس غالب رییس تدارکات وزارت صحتعامه، نمایندهگان ریاستهای تدارکات، مالی وحسابی، اداری و یک تعداد از نمایندهگان شرکت های ساختمانی برگزار گردید.
در نشستی که به این مناسبت برگزار شد، استاد محمد یونس غالب رییس تدارکات وزارت صحتعامه، گفت: «این پروسه از شفافیت کامل برخوردار بوده و ما از شرکتی که برنده میشود خواهان کار بهتر و دقیق به وقت و زمان آن مطابق معیارات وزارت صحتعامه را خواهانیم، چون این پروژه عام المنفعه بوده و ما از جریان کار آن نظارت خواهیم کرد.»
از سویهم نمایندهگان شرکت های ساختمانی، وعده سپردند که در صورت برنده شدن در پروسه آفر گشایی، مطابق معیارات وزارت صحتعامه عمل خواهند کرد.
قابل یاد آوری است که کار پروسه تدارکاتی اعمار شفاخانه های عمومی نظر به پلان وزارت صحتعامه در ۳۱۸ ولسوالی کشور ادامه دارد.
