پایان برنامه آموزشی شش‌روزه «مدیریت سوء‌تغذی حاد شدید داخل بستر»

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۸:۴۲
moph

برنامه آموزشی شش‌روزه تحت عنوان «مدیریت سوء‌تغذی حاد شدید داخل بستر» به هدف ارتقاء ظرفیت متخصصین و داکتران بخش تغذیه شفاخانه‌ها، از سوی ریاست تغذیه عامه وزارت صحت عامه به پایان رسید.

این برنامه با حمایت مالی سازمان صحی جهان(WHO) و OCHA/AHF، برای ۳۰ تن از متخصصین و داکتران بخش اطفال از مرکز کابل و ولایات پنجشیر، پکتیکا، غزنی، کاپیسا و میدان وردگ راه‌اندازی گردیده بود.

در مراسم اختتام این برنامه، داکتر حکمت‌الله معصومی، رئیس ریاست تغذیه عامه وزارت صحت عامه، با قدردانی از حمایت نهادهای همکار و تلاش اشتراک‌کننده‌گان گفت: که برگزاری چنین آموزش‌ها نقش مهمی در بهبود خدمات تغذیه‌ و تداوی سوء‌تغذی در شفاخانه‌ها دارد و وزارت صحت عامه در آینده نیز به ادامه این‌گونه برنامه‌ها متعهد است.

در جریان شش روز، برای اشتراک‌کننده‌گان موضوعاتی از جمله تداوی تغذیه‌ای، مراقبت از بیماران داخل بستر، مدیریت واحد سوء‌تغذیه (TFU)، کنترول کیفیت مواد غذایی و سیستم گزارش‌دهی، به گونه نظری و عملی تدریس گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۳
Background image

۲۷۰۰ کیلوگرام مواد غذایی تاریخ‌گذشته، تقلبی و فاسد شده در ولایت هرات جمع آوری شد

مسوولان مدیریت عمومی بازرسی از تأسیسات تولیدی و توریدی مواد غذایی ریاست صحت‌عامه هرات (۹) باب گدام و فروشگاه مواد غذایی واقع ناحیه ۵، جاده بهزاد، مارکیت برادران متحد را مورد بررسی قرار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۱:۵۷
Background image

یک برنامه آموزشی برای ناظمین کمپاین پولیو در ولایت بغلان، افتتاح شد

مسوولان ریاست صحت‌عامه ولایت بغلان، از طریق آمریت معافیت کتلوی، برنامه آموزشی دو روزه ای را برای ناظمین کمپاین پولیو به‌گونه رسمی افتتاح کرد.

در این برنامه، که نماینده گان اداره یونیسف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۲:۵۱
Background image

ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی و جذب آنان در برنامه اکمال تخصص

وزارت صحت‌عامه در یک سال گذشته، گام‌های مهمی را در راستای ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی و اداری برداشته است.

این تلاش‌ها به منظور رُشد مسلکی منابع بشری، بلند بردن سطح تخصص و ارائه خدمات. . .

BACK TO NEWS