وزیر صحت عامه در ولایت پکتیا با مسوولان صحی، کارمندان صحی و نماینده گان سکتور خصوصی دیدار کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۰ - ۱۲:۴۷
MOPH

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، در جریان  سفرش به ولایت پکتیا با مسوولان صحی، کارمندان صحی و نماینده گان سکتور خصوصی این ولایت دیدار کرد.

در این دیدارکه داکتر معراج گل رئیس صحت‌عامه پکتیا نیز حضور داشت، مسوولان مشکلات سکتور صحی به ویژه فراهم نمودن تجهیزات طبی لازم به بخش مراقبت های جدی، تامین ادویه به شفاخانه‌ها، تامین سایرملزمات طبی ضروری، کمبود کارمندان صحی و کیفیت ادویه را با رهبری وزارت صحت‌عامه در میان گذاشتند که به آنان در مورد حل این چالش‌ها و اقدامات لازم اطمینان داده شد.

همچنان محترم وزیرصحت‌عامه، به کارمندان صحی به خاطر رسیده گی به مشکلات و تداوی بیماران هدایات لازم سپرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

نظارت و بررسی تأسیسات صحی در هرات؛ جمع‌ آوری ادویه‌ تاریخ گذشته و مسدودسازی معاینه‌ خانه‌ های متخل

آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت هرات، از ۹ باب دواخانه واقع در ابتدای سرک جاده محبس، ۶ باب دواخانه واقع در ناحیه ششم (نوآباد) و یک باب تأسیسات ادویه‌جات گیاهی این ولایت نظارت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۶:۱۷
Background image

تیم مدیریت بازرسی از تأسیسات تولیدی و توریدی مواد غذایی، از دو باب شرکت تولیدی مواد غذایی واقع در فاز دوم شهرک صنعتی ولایت هرات نظارت نمود

این نظارت که از طرف تیم نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت هرات صورت گرفت، در نتیجه آن، ۲ سطل ژل کیک تاریخ گذشته جمع‌آوری و به خاطر از بین بردن به ریاست صحت‌عامه انتقال داده شد و به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۵:۳۱
Background image

ریاست هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه، با مسوولان صحت‌عامه ولایت های پروان، کاپیسا، غزني، کابل، پنجشیر، بامیان و دایکندی نشست آنلاین برگزار کرد

در این نشست آنلاین، داکتر فضل‌الهی علیزی رئیس هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه، مسوولان مربوطه و رئیسان صحت‌عامه ولایات اشتراک داشتند، در این نشست روی افزایش هماهنگی، بهبود خدمات، گزارش. . .

BACK TO NEWS