وزیر صحت عامه با مقامات صندوق نفوس سازمان ملل متحد برای افغانستان (UNFPA) دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۷ - ۱۵:۲۱
moph

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا با کوابینا اسانتی رئيس صندوق وجهی سازمان ملل متحد برای افغانستان (UNFPA) و اندریو سابرتن معاون اجراییوی و معاون سر منشی این سازمان در دفتر کارش دیدار کرد.

در این دیدار، در مورد  تقویت سیستم صحی در افغانستان، فراهم ساختن حمایت های دوامدار مالی در جاهای که نیاز باشد، مدیریت بهتر کمک‌ها در بخش صحت، افزایش تعداد آشیانه های صحی، بهبود موثریت تیم های سیار و تبدیل آنها به مراکز ثابت، ارائه خدمات صحی مطابق به پالیسی وزارت صحت‌عامه و تطبیق خدمات بر اساس اولویت‌ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه، در سخنرانی خود بر اهمیت، موثریت، مثمریت و شفافیت در ارایه خدمات صحی و توجه به اولویت های وزارت صحت‌ ‌را ضروری دانسته و نظر به پالیسی ملی وزارت صحت‌عامه در عرضه خدمات صحی و مدیریت بهتر کمک های موجود بین المللی تاکید کرد.

از سوی‌هم، معاون سازمان UNFPA از شفافیت در بخش صحت ابراز خرسندی نموده و کمک به سیستم صحی افغانستان را ضروری خواند و به خاطر جذب کمک‌ها نیز وعده همکاری سپرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۴:۳۸
Background image

نشست بورد ملی بازنگری نوآوری‌های سکتور صحت از سوی  وزارت صحت‌عامه برگزار شد

در این نشست، محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، داکتر سید رسول منگل رئیس عمومی پالیسی و پلان، داکتر میرویس احمدزی رئیس اقتصاد و تمویل صحت، مشاوران مقام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۰:۵۳
Background image

وزارت صحت‌عامه برای تقویت خدمات صحی در ولایت‌های ننگرهار و پروان با مؤسسه PUAMI قرارداد امضا کرد

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه Premiere Urgence Aid Medical International (PUAMI) به منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده گان ولایت‌های ننگرهار و پروان، قراردادی را به ارزش ۲۷۱ هزار و ۷۷۴. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۸:۳۶
Background image

فصل اول، ماده هفدهم، فقره چهاردهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

شرکت‌های وارداتی مکلف اند که بعد از رسیدن مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی، تمام اسناد اصلی مربوط را به گمرکات، وزارت‌های صحت عامه و زراعت بسپارند و موضوع تکمیل طی مراحل اسناد را با. . .

BACK TO NEWS