وزیر صحت‌عامه با مسوولان پروژه های صحی به خاطر ارزیابی بودجه مصرف شده در پروژه های انکشافی دیدار کرد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۹ - ۱۲:۴۸
moph

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان، با مسوولان پروژه های صحی به خاطر ارزیابی بودجه مصرف شده در پروژه های انکشافی دیدار کرد.

در این دیدار محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، محترم ملا بخت الرحمان شرافت معین مالی و اداری، محترم داکتر محمد حسن غیاثی  معین پالیسی وانکشاف صحت و یک تعداد از رییسان مرکزی وزارت صحت‌عامه اشتراک داشتند.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، ارائه خدمات صحی معیاری به بیماران را وظیفه وزارت صحت‌عامه خواند و تاکید روی مصرف مؤثر بودجه اختصاص یافته برای این وزارت نمود.

همچنان محترم وزیرصحت‌عامه، به منظور مصرف موثر بودجه در پروژه های انکشافی، تسریع امور کاری، حل مشکلات موجود و راه حل به آنآن کمیته تخنیکی ویژه ای را به ریاست محترم ملا بخت الرحمن شرافت معین مالی واداری، که در آن ریاست دفتر مقام، منابع بشری، پالیسی وپلان، ریاست تدارکات، ریاست اداری و نماینده گان پروژه های انکشافی شامل باشد تعیین کرد و به مسوولان پروژه های انکشافی وظیفه سپرده شد تا راپور بودجه مصرف شده بخش  انکشافی را آماده نموده و به کمیته تعیین شده تسلیم نمایند تا در مورد بودجه باقی مانده تصامیم لازم اتخاذ گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۴:۶
Background image

دیدار محترم معین غذا و ادویه، با مسئولان اتحادیه تورید ادویه و تجهیزات طبی

محترم الحاج مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت عامه ا.ا.ا ، و تیم تخنیکی همراهش، با مسئولان و اعضای اتحادیه تورید ادویه و تجهیزات طبی در تالار جلسات معینیت غذا و ادویه دیدار. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۲:۳
Background image

نشست رهبری معینیت غذا و ادویه با محوریت اصلاحات، تنظیم بازار و تقویت تولیدات داخلی برگزار شد

نشست شورای اداری معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با حضور رهبری این معینیت، روسای بخش‌های مختلف و مشاورین این معینیت، به‌منظور بررسی موضوعات کلیدی و اتخاذ تصامیم لازم در راستای بهبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۳
Background image

معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه، ۴۹۲۱ کیلوگرام مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته را در ساحه گزک ولایت کابل از بین برد

این مواد خوراکی که تاریخ مصرف آن‌ها گذشته و بر اساس نتایج آزمایش‌های لابراتواری نیز غیرقابل استفاده تشخیص شده بودند، توسط مسوولان آمریت نظارت از تأسیسات مواد خوراکی مربوط معینیت غذا و. . .

BACK TO NEWS