نشست سالانه برای ارزیابی و هماهنگی بیماری فلج اطفال برگزار شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۸ - ۸:۵۵
Polio

 

 این نشست با حضور محترم داکتر قلندر عباد وزیر صحت عامه ، روسای صحت عامه ولایات، نمایندگان پولیو، نماینده سازمان صحی جهان و بسیاری از مقامات صحی برگزار گردید. 

محترم داکتر قلندر عباد وزیر صحت عامه، پولیو را یک تهدید بزرگ برای افغانستان عنوان کرد و افزود که وزارت صحت عامه مسئول کنترل و پیشگیری از این بیماری است و برای محو آن  با سازمان صحی جهانی و بنیاد بیلگیتس و گفگتو ها صورت گرفته است.

وزیر صحت عامه همچنان افزود که با آمدن امارت اسلامی تنها 8 مورد مثبت فلج اطفال برای اولین بار در سال 2022 و 2023 در کشور به ثبت رسیده است که این یک دستآورد خوب منبی بر محو پولیو در کشور میباشد.

 محترم وزیر صحت عامه، همچنان افزود که ما متعهد هستیم که خدمات صحی معیاری را به تمام اطفال کشور ارائه کنیم و در تهیه واکسن ضد فلج اطفال به تمام اطفال کشور کمک کنیم تا کشور به طور کامل از ویروس فلج اطفال ریشه کن شود و افغانستان از این بیماری مهلک رهایی یابد.

محترم داکتر قلندر عباد، از سال 2024 به عنوان آخرین سال ریشه کنی و کنترل فلج اطفال یاد کرد و گفت که وزارت صحت عامه همراه با شرکای خود در نظر دارد تا در سال جاری چهار کمپاین واکسیناسیون فلج اطفال را در سراسر کشور به منظور محو این ویروس راه اندازی نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

چهارده تُن مواد خوراکی و ۱۴۷ قلم ادویه تاریخ‌گذشته در ولایت تخار از بین برده شد

این مواد خوراکی و ادویه در جریان یک ماه گذشته توسط مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت تخار جمع‌آوری شده بود و در حضور نماینده‌گان ادارات مربوطه از بین برده شد.

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۲:۵۳
Background image

به ارزش ۲۵ هزار دالر امریکایی ماشین  «GeneXpert»در مرکز صحی ولسوالی وازیخوا ولایت پکتیکا فعال گردید

با فعال‌شدن این ماشین، مشکلات موجود در زمینه تشخیص دقیق و سریع بیماری توبرکلوز (سل) رفع شده و بهبود قابل ملاحظه‌ای در این بخش به‌میان خواهد آمد.

همچنان، این ماشین نقش مهمی در پیشگیری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۴۶
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی علینگار ولایت لغمان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست‌های مالی و حسابی و تدارکات وزارت صحت‌عامه و نماینده‌گان ۲۷ شرکت ساختمانی، برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه. . .

BACK TO NEWS