نشست دور نهم بورد رهبری وزارت صحت‌عامه برگزار شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲ - ۱۴:۵۹
MOPH

این نشست تحت رهبری محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه، با اشتراک معینان و رییسان مرکزی این وزارت راه اندازی شد.

در این نشست موارد ذیل از جمله، نظارت مشترک از ارایه خدمات صحی در ولایات، تسریع پروسه کارهای ایجاد شفاخانه‌ها به سطح ولسوالی‌ها، امضای تفاهم نامه مشترک میان وزارت کار امور اجتماعی و وزارت صحت‌عامه، تکمیل کارهای پروژه های نیمه کاره، هماهنگی بیشتر و موارد مختلف دیگر مورد بحث قرار گرفت.

محترم وزیر صحت‌عامه، کمیته های مختلف تخنیکی را برای پیشبرد مواردی که مورد بحث قرار گرفت تعیین نمود تا اجراات به موقع را که لازم است صورت گیرد.

همچنان در ادامه این نشست معینان و رییسان مرکزی وزارت صحت‌عامه، مسوولیت های را که در نشست قبلی بورد رهبری برای شان سپرده شده بود گزارش دادند و تاکید به آن شد تا در مورد اجراات به موقع نمایند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۷
Background image

دور سوم نظارت از پیشبرد برنامه اکمال تخصص در شفاخانه های تخصصی صدری ابن سینا، ملالی، صحت روانی، کیور و نورIAM. صورت گرفت

این نظارت به خاطر دریافت مشکلات ترینر متخصصین، داکتران ترینی و خلا های برنامه تریننگ اکمال تخصص، توسط تیم های نظارت ریاست عملیاتی ریاست عمومی اکمال تخصص در شفاخانه های صدری ابن سینا،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۴:۵۵
Background image

بنیاد خیریه آقاخان به شفاخانه ولایتی تخار به ارزش یک‌ونیم میلیون افغانی ادویه کمک کرد

 بنیاد خیریه آقاخان (AKF) مقدار ۷۶ قلم ادویه ضروری را به شفاخانه ولایتی تخار که ارزش مجموعی آن حدود یک‌ونیم میلیون افغانی می شود کمک کرد.

این ادویه با حضور مولوی شیخ میر « صدام» رئیس. . .

BACK TO NEWS