نشستی به خاطر تهیه استراتیژی ملی برای پنج سال آینده، با رییسان و مسوولان پروژه های وزارت صحت‌عامه برگزار شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۱۴:۲
MOPH

این نشست تحت رهبری محترم محمد حسن غیاثی معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، با اشتراک شیخ محمد طاهر حلیم رییس عمومی دفتر مقام، رییسان مرکزی و مسوولان پروژه های وزارت صحت‌عامه و نماینده گان وزارت اقتصاد برگزار شد.

در این نشست که هدف آن تهیه استراتیژی ملی برای پنج سال جهت تطبیق پروژه های ملی وزارت صحت‌عامه بود، در آن محترم معین پالیسی وانکشاف صحت، ‌از رییسان مرکزی و مسوولان پروژه های وزارت صحت‌عامه خواست تا همه مشخصات پروژه های ادارات خود را در جدولی که برای شان ارسال می گردد خانه پری نموده و تا دو روز آینده ارسال نمایند تا بعدا جهت اجراات بعدی که در نظر است به وزارت اقتصاد ارسال گردد.

از سوی‌هم، رییسان مرکزی و مسوولان پروژه های وزارت صحت‌عامه، وعده سپردند که در این راستا اقداماتی را که لازم است اجرا خواهند کرد.

 قابل تذکر است که نماینده گان وزارت اقتصاد، شیوه خانه پری جدول های را که نیاز به خانه پری داشتند در پرزنتیشنی به اشتراک کننده گان تشریح نمودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۹
Background image

هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد

با همکاری تاجران افغان در کشور ازبکستان و سفارت افغانستان، هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر کمک شد.

این هشت قلم تجهیزات طبی که به ارزش مجموعی ۳۴ هزار دالر امریکایی می. . .

BACK TO NEWS