نشستی به خاطر ارزیابی وضعیت صحی مادران و اطفال در افغانستان برگزار شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۳ - ۱۱:۱۷
MOPH

نشستی به خاطر ارزیابی وضعیت صحی مادران و اطفال در افغانستان، به رهبری محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت‌عامه برگزار گردید.

در این نشست که با اشتراک شماری از رییسان مرکزی وزارت صحت‌عامه برگزار شد، در مورد ارزیابی ارقام دقیق وموثق خدمات صحی مادر و طفل در کشور بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

داکتر محمد حسن غیاثی، معین پالیسی وانکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، گفت: به منظور ارائه و گسترش خدمات صحی معیاری برای مادران و اطفال، لازم است ارقام در این زمینه دقیق تر و موثق تر ارزیابی شود، تا با شناسایی مشکلات و یا فتن راه حل به آن، خدمات صحی را بیشتر از پیش گسترش دهیم.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۲:۱۷
Background image

ریاست هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه، با مسوولان صحت‌عامه ولایت های کندهار، ارزگان، نیمروز، هرات، هلمند، غور، بادغیس و فراه نشست آنلاین برگزار کرد

در این نشست آنلاین، داکتر فضل‌الهی علیزی رئیس هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه، مسوولان مربوطه و رئیسان صحت‌عامه ولایات اشتراک داشتند و در مورد ارائه خدمات صحی بهتر برای عودت‌کننده‌گان به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۱:۲۷
Background image

مراسم افتتاح یک مسجد جامع که به هزینه بیش از شش میلیون افغانی ساخته شده است، در محوطه ریاست صحت‌عامه ولایت پکتیکا، برگزار گردید

 این مسجد جامع به هزینه شخصی یک تاجر ساخته شده و گنجایش حدود ۵۰۰ نفر را در یک زمان دارد. در مراسم افتتاح این مسجد، والی پکتیکا، نماینده‌گان وزارت صحت‌عامه، تعدادی از مسوولان دولتی،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۱:۲۱
Background image

معینیت غذا و دوا وزارت صحت‌عامه برای ۲۳ تن از کارمندان این اداره ورکشاپ یک‌ روزه را تحت عنوان "معیارسازی" برگزار کرد

این ورکشاپ که توسط ترینران اداره ملی استندردها برای کارمندان عمومی بخش مصوونیت غذایی معینیت غذا و دوا برگزار شد، به هدف ایجاد هماهنگی بهترمیان این ادارات، معرفی معیارهای جدید و ارزیابی. . .

BACK TO NEWS