معینیت غذا و دوا وزارت صحت‌عامه، برای ۲۵ تن از کارمندان این اداره، یک ورکشاپ چهار روزه را در رابطه به طبابت سنتی برگزار کرد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۲:۳۴
moph

این ورکشاپ با همکاری سازمان صحی جهان برای کارمندان ریاست‌های مختلف معینیت غذا و دوا وزارت صحت‌عامه برگزار شد، که در آن، معلومات همه‌جانبه در مورد تاریخچه، شناخت، انواع و سایر بخش‌های طبابت سنتی توسط ترینران مجرب به اشتراک‌کننده‌گان ارائه گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۳:۳۶
Background image

نهایی‌سازی طرح شفاخانه ۱۰۰ بستر تخصصی و فوق‌تخصصی آموزشی در کابل با همکاری قزاقستان

ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت عامه از طریق ریاست پلان و برنامه‌ریزی، نشستی را به‌منظور نهایی‌سازی طرح، پلان، دیزاین و پروپوزل شفاخانه ۱۰۰ بستر تخصصی و فوق‌تخصصی آموزشی که قرار است. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۵:۱۹
Background image

وزارت صحت‌عامه نشستی را به‌منظور دیجیتال‌سازی شفاخانه‌ها در شفاخانه ملی و تخصصی اطفال اندراگاندی برگزار کرد

این نشست که با حضور داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه، داکتر امین‌الله مومند رئیس شفاخانه‌های تخصصی وثالثی، و شماری از متخصصین بخش‌های مختلف شفاخانه‌های مرکز. . .

BACK TO NEWS