محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا همراه با هیئآت همراهش در جریان سفر رسمی‌اش به عربستان سعودی، در نشست عمومی دور هشتم نمایشگاه بین‌المللی صحی شرکت کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۳:۵۴
MOPH

در این نمایشگاه که نماینده گان کشورهای مختلف، نهادهای بین‌المللی صحی و متخصصین تکنالوژی صحی شرکت کرده بودند، محترم وزیر صحت‌عامه افغانستان از تجهیزات مختلف طبی، تکنالوژی و ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی و سایر وسایل مربوط به خدمات صحی دیدن کرد.

همچنان، محترم وزیر صحت‌عامه، استفاده از تکنالوژی نوین را برای ارتقاء مؤثریت خدمات صحی مهم خواند و افزود که: این وزارت تلاش خواهد کرد، تا از تکنالوژی جدید در بخش‌هایی از سکتور صحی استفاده و روند دیجیتال‌سازی را توسعه دهد.

علاوه بر آن، در نشست عمومی این نمایشگاه، روی بهبود خدمات صحی، تطبیق تکنالوژی نوین و ابتکارات در پالیسی‌های صحی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۵
Background image

یک برنامهٔ آموزشی هفت‌روزهٔ روش‌های خوب تولید (GMP) برای ۳۳ تن از کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز شد

این برنامهٔ با اشتراک ۳۳ تن از کارمندان ریاست‌های ارزیابی و ثبت ادویه و محصولات صحی، جوازدهی، تنظیم صادرات و واردات و نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه، با همکاری سازمان صحی جهان آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۲
Background image

بازرسی از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان صورت گرفت و ۵ مرکز متخلف مسدود گردید

کارمندان آمریت تورید و توزیع ریاست نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ادامه برنامه‌های نظارتی، از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان شهر کابل بازرسی به‌عمل آوردند.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۱۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، با محترم سادین ایلد، شارژدافیر کشور ترکیه برای افغانستان، در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

در این دیدار، محترم وزیر صحت عامه همکاری ترکیه را در بخش آموزش کارکنان صحی افغان، افزایش امکانات برای تداوی اطفال مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلب، اعمار و تجهیز شفاخانه‌های عمومی در. . .

BACK TO NEWS