محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا،  با نماینده‌گان صندوق جمعیت ملل متحد (UNFPA)، سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) و سازمان صحی جهان (WHO) برای افغانستان در دفتر کارش جهان دیدار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۴
moph

در این دیدار، در مورد چگونگی ارائه خدمات صحی و انکشافی از سوی سازمان بین‌المللی مهاجرت در افغانستان، مدیریت بهتر کمک‌ها و منابع در بخش صحت، ادغام مراکز صحی با درنظر داشت پالیسی جدید، ارائه خدمات صحی مطابق با پالیسی وزارت صحت‌عامه، تطبیق خدمات براساس اولویت‌ها و تأمین هماهنگی دوامدار، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، در جریان سخنرانی خود، برای مؤثریت و مثمریت بیشتر خدمات صحی، بر شفافیت و توجه به اولویت‌های وزارت صحت عامه ضروری دانست و در رابطه به پالیسی ملی وزارت صحت عامه، بر ارائه خدمات صحی و مدیریت بهتر کمک‌های موجود از سوی جامعه جهانی تأکید ورزید.

همچنان، نماینده‌گان ادارات یادشده تعهد سپردند که همکاری‌ها و هماهنگی‌های مؤثر خود را دوام خواهند داد و خدمات‌شان را مطابق با اصول و پالیسی وزارت صحت‌عامه، در داخل کشور ارائه می‌نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۲۰
Background image

فصل اول، ماده هفدهم، فقره پانزدهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

فصل اول، ماده هفدهم، فقره پانزدهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی:

شرکت های وارداتی مکلف اند که مواد غذایی، ادویه  و محصولات صحی را در ذخایر معیاری نگهداری کنند.. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۴:۳۸
Background image

نشست بورد ملی بازنگری نوآوری‌های سکتور صحت از سوی  وزارت صحت‌عامه برگزار شد

در این نشست، محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، داکتر سید رسول منگل رئیس عمومی پالیسی و پلان، داکتر میرویس احمدزی رئیس اقتصاد و تمویل صحت، مشاوران مقام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۰:۵۳
Background image

وزارت صحت‌عامه برای تقویت خدمات صحی در ولایت‌های ننگرهار و پروان با مؤسسه PUAMI قرارداد امضا کرد

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه Premiere Urgence Aid Medical International (PUAMI) به منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده گان ولایت‌های ننگرهار و پروان، قراردادی را به ارزش ۲۷۱ هزار و ۷۷۴. . .

BACK TO NEWS