محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه، با مولوی امین الله عبید، والی کابل دیدار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۵:۳۱
moph

در این دیدار، ارائه خدمات صحی برای باشنده گان کابل، اعمار شفاخانه ها به سطح ولسوالی‌ها، گسترش خدمات آمبولانس در چهار دروازه شهر کابل، اعمار تروما سنتر در راه های بزرگ و معیاری نمودن خدمات در شفاخانه های کابل مورد بحث قرار گرفت.

محترم وزیر صحت‌عامه، ارائه خدمات صحی معیاری به همه مردم کشور را وظیفۀ این وزارت خواند و از همکاری و توجه همه جانبه با هماهنگی دو طرف در این بخش‌ها نیز اطمینان داد.

از سوی‌هم، والی کابل پیشرفت خدمات صحی در کشور را یک گام مهم دانسته و از تلاش های رهبری وزارت صحت‌عامه در این بخش ستایش کرد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۲۷
Background image

دیدار وزیر صحت‌عامه با رئیس سازمان صحی جهان پیرامون تقویت مبارزه با پولیو

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با محترم ایدوین سنیزا، رئیس سازمان صحی جهان برای افغانستان، داکتر محمد جمال، رئیس بخش پولیو سازمان صحی جهان، و سایر مسوولان این سازمان. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۹
Background image

تجهیزات طبی به ارزش حدود ۱۷ هزار دالر امریکایی به شفاخانه ۲۰ بستر تورخم در ولایت ننگرهار کمک گردید

این تجهیزات که ارزش مجموعی آن ۱۶ هزار و ۸۰۰ دالر امریکایی عنوان شده است، شامل وسایل پیشرفته طبی و یک پایه ماشین پیشرفته معاینات تلویزیونی می‌باشد که با استفاده از آن، سهولت‌های لازم صحی. . .

BACK TO NEWS