سلسله نظارت‌ از مراکز صحی خصوصی کشور، ادامه دارد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۶ - ۱۲:۱۳
MOPH

این سلسله نظارت‌ها تحت رهبری داکتر فقیر محمد زیار، رئیس عمومی شورای طبی وزارت صحت‌عامه، توسط یک کمیتۀ با صلاحیت آغاز شده است.

هدف این نظارت‌ها بررسی حضور داکتران خارجی و داخلی، نرس‌ها و سایر کارمندان صحی در مراکز صحی خصوصی کشور، تنظیم فعالیت‌ها، بررسی اسناد تحصیلی، جوازها و اسناد اقامت آنان می‌باشد که در صورت تخطی، با آنان اقدامات قانونی صورت خواهد گرفت.

در چارچوب این نظارت‌ها که از مدتی قبل آغاز شده است، در جریان آن از شفاخانه نجات، ادی پلس، میوند فاروقی نجرابي، شفاخانه الماس، یونیک و شفاخانه سما نظارت صورت گرفت که در اخیر به مسوولان مربوطه هدایات لازم به خاطر ارائه خدمات باکیفیت، تخصصی و معیاری داده شد تا کیفیت خدمات صحی در سطح کشور ارتقاء یابد و بیماران به خدمات صحی لازم دسترسی پیدا کنند.

قابل یادآوری است، که این روند نظارتی به‌زودی در سایر ولایات کشور نیز به خاطر تطبیق قوانین صحی عملی خواهد شد و با متخلفین از طرف مسوولان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت، تا فعالیت‌های مراکز صحی خصوصی مطابق با پالیسی وزارت صحت‌عامه پیش برده شده و صحت مردم مصوون بماند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۴:۴۲
Background image

آغاز پروسه اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌های خصوصی از شفاخانه FMIC

پروسه اعتبار دهی و درجه بندی شفاخانه های خصوصی، با حضور محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، داکتر فقیر محمد زیار رئیس عمومی شورای طبی وزارت صحت‌عامه و تیم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۴:۳۵
Background image

شماری از دواخانه‌ها، معاینه‌خانه‌ها و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت‌های جوزجان و خوست نظارت صورت گرفت

این نظارت که از سوی مسوولان ریاست صحت عامه این ولایات انجام شد که در نتیجه آن، ۴۷ قلم ادویه بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته در ولایت جوزجان جمع‌آوری و به خاطر از بین به گدام مرکزی این ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۴:۳۱
Background image

ورکشاپ سه‌ روزه « مرور بر فعالیت‌های پروگرام روتین معافیت کتلوی سال ۲۰۲۵ در حوزه شمال » که به‌ گونهٔ رسمی افتتاح شده بود امروز خاتمه یافت

این برنامه تحت رهبری داکتر عبدالحکیم همت، رئیس معافیت کتلوی افغانستان با حضور مدیران معافیت کتلوی، کارمندان تخنیکی و نمایندگان نهادهای همکار ولایت های بلخ، سر پل، جوزجان و سمنگان به. . .

BACK TO NEWS