ریاست اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه در نشستی امتحان ارتقاء داکتران در تمام بخش‌های این  پروگرام را به استثنای سال اول اخذ نمود

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۶ - ۱۴:۶
MOPH

این امتحان با حضور مولوی محمد حسن محمدزی رییس دفتر مقام وزارت صحت‌عامه، داکترعبدالحق قیام رییس‌عملیاتی ریاست اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه و شماری دیگر از نماینده گان ادارات مختلف راه اندازی شد.

داکترعبدالحق قیام رییس‌عملیاتی ریاست اکمال تخصص وزارت صحت‌عامه گفت:" قرار است برنامه اخذ امتحان ارتقاء داکتران اکمال تخصص در همه رشته‌ها همزمان در مرکز و ولایات اخذ ‌‌می‌گردد."

داکتر قیام علاوه نمود، در این امتحان 60 تن از استادان برنامه اکمال تخصص جمع شده و در قرنطین می‌باشند اند تا سوالات مربوطه را از نصاب تعلیمی برای هر صنف مطابق رشته های شان تهیه نمایند.

قابل تذکر است که این امتحان به خاطر جلوگیری از سکتگی درعرضه خدمات صحی به مدت سه روز ادامه خواهند یافت که در آن 20 سوال چهار جوابه برای هر صنف تهیه شده و45 دقیقه وقت برای اشتراک کننده گان داده می‌شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۲۴
Background image

از سکتور صحی خصوصی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت‌های کاپیسا و سمنگان نظارت صورت گرفت

این نظارت، که در یک ماه گذشته از سوی مسوولان ریاست صحت عامه این ولایت‌ها صورت گرفت، در ولایت کاپیسا از ۴۶۵ مرکز صحی خصوصی و فروشگاه های مواد خوراکی بود که در نتیجه آن، ۱۰۵ قلم ادویه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۶
Background image

از سکتور صحی خصوصی، فروشگاه‌های مواد خوراکی و شماری از مراکز صحی مختلف، در ولایت‌های لغمان، لوگر و پکتیکا نظارت صورت گرفت

این نظارت در یک ماه گذشته از سوی مسئولان صحت‌عامه این ولایات صورت گرفته است. که در جریان آن، از ۲۹۹ مرکز صحی مختلف در ولایت لغمان نظارت صورت گرفته، که در نتیجه آن ۱۰ باب مرکز صحی به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۳:۵۰
Background image

پروسه آفرگشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی خرم وسارباغ ولایت سمنگان برگزار شد

این پروسه با حضور مسوولان پروسه آفرگشایی وزارت صحت‌عامه و نماینده‌گان شماری از شرکت های ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه از شفافیت کامل. . .

BACK TO NEWS