دیدار وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا با مقامات ارشد سازمان صحی جهان

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۰:۱۷
moph

محترم مولوی نورجلال جلالی وزیرصحت‌عامه ا.ا.ا، با محترم ایدوین سنیزا سلاودر رئیس سازمان صحی جهان برای افغانستان و داکتر حامد جعفری مسوول برنامه محو پولیو در حوزه شرقی مدیترانه در دفتر کارش دیدار کرد.

در این دیدار موضوعات مختلف صحی، از جمله راه اندازی برنامه‌های آموزشی در بخش‌های مختلف صحی به خاطر ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، تطبیق بهتر واکسین پولیو، مساعد نمودن زمینه خدمات و تسهیلات صحی برای عودت‌کننده گان، تهیه تجهیزات طبی برای شفاخانه‌ها، تطبیق پالیسی معافیت کتلوی و همکاری در بخش تداوی بیماران سرطان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

محترم وزیرصحت‌عامه، مبارزه با پولیو و تمام بیماری‌های ساری را از اولویت‌های وزارت صحت‌عامه خواند و گفت: که در این زمینه باید از طرف‌های دخیل تلاش‌های بیشتری صورت گیرد، واکسین پولیو به‌گونه‌ی مؤثر تطبیق و برای جلوگیری از آن یک پلان مناسب طرح و عملی گردد.

همچنان، محترم وزیرصحت‌عامه، از ایجاد سهولت برای‌عودت‌کننده گان در تورخم و تهیه تجهیزات عصری برای شفاخانه‌ های ساخته ‌شده تداوی بیماران تلیسیمیا در ولایت هرات یادآوری کرد و خواستار همکاری سازمان صحی جهان در این بخش شد.

از سوی‌هم، نماینده گان سازمان صحی جهان ضمن ارائه معلومات در مورد فعالیت‌های اجرا شده این سازمان‌، اطمینان دادند که در بخش‌های یادشده همکاری کامل خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۵۰
Background image

به ارزش نزدیک به ۱۳۰ میلیون افغانی تجهیزات مهم و مدرن طبی برای شفاخانه ولایتی نیمروز خریداری شد

پس از ساخت و افتتاح شفاخانه جدید ولایتی نیمروز، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، با تلاش‌های دوامدار و همکاری شیخ عبدالله بن آل ثانی، خییر عربستانی، یک تعداد تجهیزات طبی را به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۳۱
Background image

نشست « تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان ا.ا. افغانستان و کشور ازبکستان» با حضور مقامات امارتی، مسوولان سکتور صحی و تجار دو کشور در کابل برگزار شد

در این نشست، دو طرف بر گسترش روابط اقتصادی، تسهیل تجارت دوجانبه و توسعه همکاری‌ها در بخش صنعت دوایی تأکید کرده و آن را گام مهمی در راستای خودکفایی، بهبود خدمات صحی و رُشد اقتصادی عنوان. . .

BACK TO NEWS