دیدار معین عرضه خدمات صحی با والی خوست به‌منظور بهبود خدمات صحی

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۲:۳۸
moph

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا و هیآت همراهش در جریان سفرشان به ولایت خوست با مولوی عبدالقیوم روحانی، والی این ولایت دیدار کرد.

در این دیدار که داکتر احمد مجاهد، رئیس صحت عامه ولایت خوست نیز حضور داشت، مولوی عبدالولی حقانی هدف سفر خود را به این ولایت تشریح نموده و گفت :که هدف از این سفر، شناسایی مشکلات و یافتن راه ‌حل از طریق نظارت به خاطر بهبود و معیاری‌سازی خدمات صحی می‌باشد.

مولوی عبدالقیوم روحانی والی خوست، ضمن خوش‌آمدید گفتن به هیآت، خواستار ارتقاء کیفیت و گسترش خدمات صحی در این ولایت شد.

محترم معین عرضه خدمات صحی نیز اطمینان داد که پس از ارزیابی خدمات صحی در ولایت خوست، مشکلات و نیازمندی‌های موجود شناسایی و برای رفع آن‌ها راه‌ حل‌ مناسب نیز جستجو خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۲:۳
Background image

نشست رهبری معینیت غذا و ادویه با محوریت اصلاحات، تنظیم بازار و تقویت تولیدات داخلی برگزار شد

نشست شورای اداری معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با حضور رهبری این معینیت، روسای بخش‌های مختلف و مشاورین این معینیت، به‌منظور بررسی موضوعات کلیدی و اتخاذ تصامیم لازم در راستای بهبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۳
Background image

معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه، ۴۹۲۱ کیلوگرام مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته را در ساحه گزک ولایت کابل از بین برد

این مواد خوراکی که تاریخ مصرف آن‌ها گذشته و بر اساس نتایج آزمایش‌های لابراتواری نیز غیرقابل استفاده تشخیص شده بودند، توسط مسوولان آمریت نظارت از تأسیسات مواد خوراکی مربوط معینیت غذا و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۱۶
Background image

ریاست تغذی عامه وزارت صحت‌عامه، ورکشاپ دو روزه ای را به منظور بازنگری و نو سازی راهنمای ملی تغذیه مادر و طفل، برگزار کرد

هدف این ورکشاپ، بازبینی جامع تخنیکی راهنمای موجود در بخش تغذیه مادر و طفل، به‌روزرسانی آن و هم‌سویی با آخرین توصیه‌ها بر اساس شواهد جهانی، به ویژه هماهنگی با سازمان صحی جهان بود. در این. . .

BACK TO NEWS