دیدار معین عرضه خدمات صحی از مراکز صحی ولایت ارزگان

Panah_moph
شنبه ۱۴۰۱/۳/۱۴ - ۱۱:۵۹
دیدار معین عرضه خدمات صحی از مراکز صحی ولایت ارزگان

داکتر حبیب الله آخندزاده معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه از مراکز صحی ولایت ارزگان دیده نموده و چگونه‌گی عرضه خدمات صحی این ولایت را از نزدیک بررسی نمود.
معین عرضه خدمات صحی، هدف از این دیدارش را از مراکز صحی این ولایت بررسی از عرضه خدمات صحی و رسیدگی به چالش های صحی این ولایت عنوان کرد.
معین عرضه خدمات صحی ضمن بررسی چالش های صحی این ولایت برای رفع چالش های موجود وعده همکاری داد.
همچنان داکتر آخندزاده با محمد خان دعوت والی این ولایت دیدن نموده و روی چگونگی تقویت عرضه خدمات صحی در این ولایت بحث و تبادل نظر نمود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۱۵
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه ۳۰ بستر در ولسوالی بگرامی ولایت کابل برگزار شد

این پروسه با حضور مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت عامه و نماینده گان ۷ شرکت ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفرگشایی وزارت صحت‌عامه، در نشستی که به این مناسبت برگزار شد، گفتند:. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۱۱
Background image

برگزاری نشست مشترک در مورد دیجیتالی‌سازی سیستم‌های اداری شفاخانه‌ها

داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه به خاطر دیجیتال‌سازی سیستم‌های اداری شفاخانه‌ها و مرکز این وزارت، نشست مشترکی را با مسوولان وزارت‌های مالیه، تحصیلات عالی و. . .

BACK TO NEWS