دوعراده موتر امبولانس به ریاست صحت‌عامه ولایت سمنگان تسلیم داده شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۸ - ۱۳:۲۱
MOPH

دوعراده موتر امبولانس به ریاست صحت‌عامه ولایت سمنگان خریداری و امروز رسماُ در نشتی با حضور نماینده گان ادارات مختلف به ملا محب الله بهاری رییس صحت‌عامه این ولایت تسلیم داده شد.

این امبولانس ها به اثر سعی وتلاش رهبری وزارت صحت‌عامه و ریاست صحت‌عامه ولایت سمنگان خریداری شده است که از آنان برای انتقال بیماران در این ولایت استفاده خواهند شد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۲۷
Background image

دیدار وزیر صحت‌عامه با رئیس سازمان صحی جهان پیرامون تقویت مبارزه با پولیو

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با محترم ایدوین سنیزا، رئیس سازمان صحی جهان برای افغانستان، داکتر محمد جمال، رئیس بخش پولیو سازمان صحی جهان، و سایر مسوولان این سازمان. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۹
Background image

تجهیزات طبی به ارزش حدود ۱۷ هزار دالر امریکایی به شفاخانه ۲۰ بستر تورخم در ولایت ننگرهار کمک گردید

این تجهیزات که ارزش مجموعی آن ۱۶ هزار و ۸۰۰ دالر امریکایی عنوان شده است، شامل وسایل پیشرفته طبی و یک پایه ماشین پیشرفته معاینات تلویزیونی می‌باشد که با استفاده از آن، سهولت‌های لازم صحی. . .

BACK TO NEWS