دور سیزدهم جلسه بوردمشورتی مسولان صحی

akbari_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۷ - ۱۴:۴۰
دور سیزدهم جلسه بوردمشورتی مسولان صحی

یک شنبه ۱۳ ربیع الاول ۱۴۴۴

دورسیزدهم جلسه بورد مشورتی با مسوولان صحی راه اندازی شد

دورسیزدهم جلسه بورد مشورتی با مسوولان صحی با اشتراک داکترمحمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه  راه اندازی شد.

در این نشست اشتراک کننده گان روی موضوعات ذیل از جمله  رسیدگی به حل چالش شفاخانه آریانا، روشن شدن سرنوشت شفاخانه قصبه، تکمیل نمودن نصاب درسی انستیتوت پوهاند غضنفر و بهبود کیفیت عرضه خدمات صحی در کشور صحبت نمودند که به خاطر رسیدگی به حل چالش ها کمیته های نیز تعیین گردیده و به مسوولان مربوطه هدایات لازم داده شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۱:۲۵
Background image

از سکتور خصوصی صحی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت کنر نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه در مرکز این ولایت صورت گرفت. در نتیجه آن، ۳۸۷ کیلوگرام ادویه و ۴۹۵ کیلوگرام مواد خوراکی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت جمع‌آوری و به خاطر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۹:۲۸
Background image

برگزاری نشست آنلاین برای بهبود خدمات صحی حجاج سال ۱۴۰۵

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، نشستی آنلاین را با مسوولان ولایتی ریاست‌های صحت‌عامه به منظور ایجاد سهولت در ارائه خدمات صحی برای حجاج سال ۱۴۰۵ برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۹:۲۵
Background image

۳۳ قلم ادویه مختلف به منظور بهبود روند تداوی بیماران، به ریاست صحت عامه ولایت غزنی سپرده شد

این ادویه که قیمت مجموعی آن به (۹۶۲۵) دالر می‌رسد، از سوی دفتر ولایتی مؤسسه PU-AMI به ریاست صحت عامه غزنی تسلیم داده شد.

این ادویه در نتیجه تلاش‌های دوامدار، پیگیری و هماهنگی مؤثر. . .

BACK TO NEWS