داکترعنایت الله عنایت رییس عمومی نظارت و بازرسی وزارت صحت‌عامه همراه با تیم تخنیکی شان، در چهارمین روز عید از شفاخانه خصوصی ایرینا سلیمی دیدار کرد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۶ - ۹:۳۴
moph

هدف از این دیدار ارزیابی فعالیت‌های این شفاخانه، توجه به مشکلات و چالش های موجود و یافتن راهکارهای عملی برای ارتقاء کیفیت ارایه خدمات صحی بود که در ادامه رییس عمومی نظارت، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این شفاخانه، وضعیت صحی بیماران را جویا شده و در زمینه کنترول اخذ فیس به مسوولان هدایات لازم داد.

همچنان رییس عمومی نظارت و بازرسی، از نزدیک با کارمندان صحی نیز گفتگو نموده، مشکلات آنان را استماع و به خاطر تداوی معیاری بیماران هدایات لازم  و ضروری را به آنان ارایه نمود.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۲۷
Background image

دیدار وزیر صحت‌عامه با رئیس سازمان صحی جهان پیرامون تقویت مبارزه با پولیو

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با محترم ایدوین سنیزا، رئیس سازمان صحی جهان برای افغانستان، داکتر محمد جمال، رئیس بخش پولیو سازمان صحی جهان، و سایر مسوولان این سازمان. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۹
Background image

تجهیزات طبی به ارزش حدود ۱۷ هزار دالر امریکایی به شفاخانه ۲۰ بستر تورخم در ولایت ننگرهار کمک گردید

این تجهیزات که ارزش مجموعی آن ۱۶ هزار و ۸۰۰ دالر امریکایی عنوان شده است، شامل وسایل پیشرفته طبی و یک پایه ماشین پیشرفته معاینات تلویزیونی می‌باشد که با استفاده از آن، سهولت‌های لازم صحی. . .

BACK TO NEWS