به ۴۷ مرکز صحی  تجهیزات طبی و غیرطبی در ولایت زابل کمک شد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۵۷
MOPH

این کمک از سوی اداره بین‌المللی یونیسف صورت گرفته است که نقش ارزشمندی در تقویت خدمات صحی و تداوی بیماران خواهد داشت و در ۴۷ مرکز صحی شهر قلات و ولسوالی‌های مربوطه این ولایت توزیع خواهد شد.

داکتر میرویس افغان رئیس صحت عامه ولایت زابل، از مسوولان اداره بین‌المللی یونیسف به خاطر این کمک قدردانی کرد و گفت: ما تلاش می‌کنیم تا کیفیت خدمات صحی را بهبود ببخشیم و دسترسی مردم را به این خدمات آسان‌تر نماییم.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۹
Background image

هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد

با همکاری تاجران افغان در کشور ازبکستان و سفارت افغانستان، هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر کمک شد.

این هشت قلم تجهیزات طبی که به ارزش مجموعی ۳۴ هزار دالر امریکایی می. . .

BACK TO NEWS