به دلیل نقض مکرر از قوانین صحی، شفاخانه آریا سادات و خدمات صحی IVF و IUI داکتر وهاج مسدود گردیدند

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۷ - ۱۵:۲۳
MOPH

در هنگام مسدود نمودن این شفاخانه، هیآت مسلکی و تخنیکی به رهبری محترم مولوی عبد الولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، داکتر عنایت‌الله عنایت رئیس عمومی نظارت و بررسی  و مولوی محمودالله زاهد رئیس تطبیق و بررسی از قوانین صحی اشتراک داشتند.

محترم معین عرضه خدمات گقت: که این وزارت متعهد است تا خدمات صحی با کیفیت و مصئون را به مردم ارائه نماید و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد تا به‌گونه خودسرانه و غیرقانونی فعالیت نماید.

در ادامه داکترعنایت الله عنایت رئیس نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه گفت: ما مسؤولیت داریم تا قوانین صحی را تطبیق نماییم. می‌خواهیم از سکتور خصوصی حمایت کنیم، اما عملی‌سازی معیارها در اولویت ما قرار دارد. وی همچنان افزود که وزارت صحت‌عامه در تلاش است تا خدمات را معیاری و تخصصی سازد و تلاش‌ها برای جلوگیری از مراکز صحی بی‌کیفیت، غیر ثبت‌شده و خدمات غیرمصئون همچنان ادامه خواهد یافت

داکتر عنایت افزود: نمونه عملی تعهد ما امروز همین است که یک تن از داکتران به نام محمد هاشم وهاج، که هیچ‌گونه اسناد قانونی و تخصصی نداشت و نه‌هم تعهد یا قرارداد رسمی با این شفاخانه داشت، به‌گونه غیرقانونی فعالیت می‌کرد و خدمات صحی بی‌کیفیت ارائه می‌نمود. بر اساس هدایت رهبری وزارت صحت‌عامه، فعالیت این شفاخانه و خدمات غیرقانونی آن مسدود گردید.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۲۷
Background image

دیدار وزیر صحت‌عامه با رئیس سازمان صحی جهان پیرامون تقویت مبارزه با پولیو

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با محترم ایدوین سنیزا، رئیس سازمان صحی جهان برای افغانستان، داکتر محمد جمال، رئیس بخش پولیو سازمان صحی جهان، و سایر مسوولان این سازمان. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۹
Background image

تجهیزات طبی به ارزش حدود ۱۷ هزار دالر امریکایی به شفاخانه ۲۰ بستر تورخم در ولایت ننگرهار کمک گردید

این تجهیزات که ارزش مجموعی آن ۱۶ هزار و ۸۰۰ دالر امریکایی عنوان شده است، شامل وسایل پیشرفته طبی و یک پایه ماشین پیشرفته معاینات تلویزیونی می‌باشد که با استفاده از آن، سهولت‌های لازم صحی. . .

BACK TO NEWS