به ارزش ۳۰ هزار دالر امریکایی، تجهیزات طبی به مراکز صحی لوگر کمک شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۳:۴۱
moph

این کمک که از طرف مؤسسه کف (CAF)، صورت گرفت و شامل بالون آکسیجن، سونوگرافی داپلر، مانیتور مریضان، سیت‌های عملیات، وسایل لابراتواری، میز و چوکی می‌باشند.

داکتر محمد زرک ځیرک رئیس صحت‌عامه لوگر، این تجهیزات را برای ارتقاء کیفیت خدمات صحی مهم دانست و از داکتران خواست تا از آن به‌گونه مؤثر استفاده نمایند.

همچنان، داکتر آصف امید مسوول دفتر ولایتی CAF، بر تعهد این نهاد برای ادامه کمک‌ها اطمینان داد و گفت که این وسایل به زودی به مراکز مربوطه توزیع خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۶:۴۸
Background image

در ولایت ننگرهار ۶ مرکز صحی فرعی افتتاح گردیده و رسماً به فعالیت آغاز نمودند

از میان این مراکز، یک مرکز در قریهٔ بیله ولسوالی مومندره، یک مرکز در هجرت‌آباد ولسوالی بهسود، یک مرکز در ولسوالی کامه، یک مرکز در ساحهٔ شیخ مصری مربوط شهر جلال‌آباد و دو مرکز دیگر در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۶:۴۵
Background image

یک توافق‌نامه ارزشمند در زمینه گسترش همکاری‌های علمی، تحقیقی، آموزشی و تخنیکی میان وزارت صحت عامه و وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا به امضا رسید

نشستی به همین منظور برگزار شد، محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت عامه، محترم شیخ‌الحدیث ندامحمد ندیم وزیر تحصیلات عالی، محترم معینان وزارت صحت عامه و رئیسان مرکزی هر دو وزارت اشتراک. . .

BACK TO NEWS