برنامه آموزشی سه روزه تحت نام مهارت های مدیریت و تنظیم کارکارکنان

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۲ - ۱۱:۵
MOPH

ریاست ارتقاء ظرفیت و انکشاف اداره وزارت صحت‌عامه، برنامه آموزشی سه روزه را تحت نام مهارت های مدیریت و تنظیم کارکارکنان با اداره  را برای ۶۰ تن از کارمندان شفاخانه های مرکز و ریاست های مرکزی وزارت صحت‌عامه راه اندازی نمود.

 این برنامه درتالار انستیتوت پوهاند سید الف شاه غضنفر راه اندازی شد که در آن موضوعات مختلف توسط استادان مجرب برای بلند بردن ارتقاء ظرفیت کارمندان و بهبود کیفیت عرضه خدمات صحی تدریس گردید.

همچنان اشتراک کننده گان از راه اندازی چنین برنامه ها استقبال نموده و از رهبری وزارت صحت‌عامه خواستند تا در آینده نیز برنامه های آموزشی را براب بهبود و ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی راه اندازی نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۲:۳
Background image

نشست رهبری معینیت غذا و ادویه با محوریت اصلاحات، تنظیم بازار و تقویت تولیدات داخلی برگزار شد

نشست شورای اداری معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، با حضور رهبری این معینیت، روسای بخش‌های مختلف و مشاورین این معینیت، به‌منظور بررسی موضوعات کلیدی و اتخاذ تصامیم لازم در راستای بهبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۳
Background image

معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه، ۴۹۲۱ کیلوگرام مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته را در ساحه گزک ولایت کابل از بین برد

این مواد خوراکی که تاریخ مصرف آن‌ها گذشته و بر اساس نتایج آزمایش‌های لابراتواری نیز غیرقابل استفاده تشخیص شده بودند، توسط مسوولان آمریت نظارت از تأسیسات مواد خوراکی مربوط معینیت غذا و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۱۶
Background image

ریاست تغذی عامه وزارت صحت‌عامه، ورکشاپ دو روزه ای را به منظور بازنگری و نو سازی راهنمای ملی تغذیه مادر و طفل، برگزار کرد

هدف این ورکشاپ، بازبینی جامع تخنیکی راهنمای موجود در بخش تغذیه مادر و طفل، به‌روزرسانی آن و هم‌سویی با آخرین توصیه‌ها بر اساس شواهد جهانی، به ویژه هماهنگی با سازمان صحی جهان بود. در این. . .

BACK TO NEWS