اعلان دعوت به داوطلبی!

rasooli_admin
MOPH

Publish Date

Closing Date

ریاست شفاخانه ملی الشفاء از تمام دواطلبان واجد شرایط دعوت می نماید تا در پروسه داوطلبی پروژه تهیه و تدارک  20 قلم قرطاسیه مطبوع و 62 قلم قرطاسیه غیر مطبوع  مورد ضرورت  شفاخانه ملی الشفاء ریفرنس نمبر MopH/JAMH/NCB1404/G007 می باشد اشتراک نموده و سافت شرطنامه را از مدیریت خدمات شفاخانه ماب الشفاء _علی جناح  در حافظه یا فلش دسک بدست آورده، آفر های خویش را مطابق شرایط مندرج شرطنامه و طبق طرزالعمل و قانون تدارکات طور سربسته از تاریخ نشراعلان الی ساعت 10:00: قبل از ظهر روز شنبه تاریخ 20/02/1404 در مدیریت خدمات شفاخانه ملی الشفاء ـمحمد علی جناح افر خویش را طوری ، ارائه نمایند.

آفرهای ناوقت رسیده و انترنیتی قابل پذیرش نمی باشد.

تضمین آفر  به صورت بانک گرنتی از یک بانک با اعتبار مبلغ(78500) افغانی هفتادو هشت هزارو پنجصد  افغانی بوده و جلسه آفرگشایی به ساعت 11:00 قبل از ظهر روز شنبه  تاریخ 20/02/1404 هـ ش در اتاق در دفتر مدیریت عمومی اداری ریاست شفاخانه ملی الشفاء ـمحمد علی جناح واقع دشت برچی ایستگاه مهتاب قلعه  تدویر می گردد.

داوطلبی های بیشتر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۲
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد!

بدینوسیله به تأسی از مواد قانون عقود و مراحل اجرایوي کوتاه‌ مدت این وزارت به اطلاع عموم رسانیده میشود که وزارت صحت‌عامه در نظر دارد تا قرارداد های ذیل را به داوطلبان برنده آن اعطاء . . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۳:۱۹
Background image

اعلان دعوت به داوطلبی!

ریاست شفاخانه ملالی زیژنتون از تمامی داوطلبان واجد شرایط دعوت می نماید تا در پروسه داوطلبی پروژه تدارک گاز آکسیجن طبی وگاز کاربن دای اوکساید تحت ریفرنس نمبر(MOPH/MHH/NCB/1405/G01) می . . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۱:۱۳
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد!

بدینوسیله به تأسی از مواد قانون عقود و مراحل اجرایوي کوتاه‌ مدت این وزارت به اطلاع عموم رسانیده می شود که وزارت صحت عامه در نظر دارد قرارداد های ذیل را به داطلبان برنده آن اعطا نماید:

. . .

Back to tenders