از یک تعداد کارخانه های تولیدی، عمده فروشی های مواد خوراکی و سکتور خصوصی صحی در ولایت خوست نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۶ - ۱۱:۴۷
moph

این نظارت از طرف مسوولان ریاست صحت‌عامه این ولایت صورت گرفت، که در نتیجه آن، ۵ باب دواخانه به دلیل فعالیت غیر قانونی، ۲ باب معاینه خانه، ۱ باب اتای اکرس و ۵ باب لابراتوار ها به دلیل نداشتن جواز قانونی مسدود گردیدند.

همچنان، در جریان این نظارت، ۳۷۸ کارتن از مواد خوراکی تاریخ‌گذشته و ۵۳ قلم ادویه به وزن مجموعی ۵۰ کیلوگرام جمع‌آوری و از بین بردن به گدام مرکزی انتقال داده شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۳:۳۶
Background image

نهایی‌سازی طرح شفاخانه ۱۰۰ بستر تخصصی و فوق‌تخصصی آموزشی در کابل با همکاری قزاقستان

ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت عامه از طریق ریاست پلان و برنامه‌ریزی، نشستی را به‌منظور نهایی‌سازی طرح، پلان، دیزاین و پروپوزل شفاخانه ۱۰۰ بستر تخصصی و فوق‌تخصصی آموزشی که قرار است. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۵:۱۹
Background image

وزارت صحت‌عامه نشستی را به‌منظور دیجیتال‌سازی شفاخانه‌ها در شفاخانه ملی و تخصصی اطفال اندراگاندی برگزار کرد

این نشست که با حضور داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه، داکتر امین‌الله مومند رئیس شفاخانه‌های تخصصی وثالثی، و شماری از متخصصین بخش‌های مختلف شفاخانه‌های مرکز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۴:۱۹
Background image

ورکشاپ سه‌روزه به‌منظور ارتقاء ظرفیت مسوولان ولایتی بخش سرویِلانس آغاز شد

ریاست عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، یک ورکشاپ سه‌روزه را به‌هدف ارتقاء سطح علمی مسوولان ولایتی بخش سرویِلانس و تقویت هماهنگی میان مرکز و ولایات آغاز کرد.

در مراسم افتتاح این. . .

BACK TO NEWS