راه اندازی اولین کنفرانس ملی فزیوتراپی در افغانستان

akbari_admin
Thu, Oct 20 2022 10:44 AM
راه اندازی اولین کنفرانس ملی فزیوتراپی در افغانستان

اولین کنفرانس ملی فزیوتراپی در افغانستان راه اندازی شد

انجمن فزیوتراپی افغانستان در نشستی اولین کنفرانس ملی فزیوتراپی را در افغانستان به خاطر حمایت از مسلک فزیوتراپی و اهمیت آن در سکتورصحی کشور راه اندازی نمود.

حبیب الله آخندزاده حامد معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه در نشستی که به این مناسبت راه اندازی شده بود گفت: چند دهه جنگ در کشور قربانی های زیادی را برای مردم ما به بار آورده است و کارمندان صحی ما توانستند از طریق خدمات فزیوتراپی برای هزاران تن در مناطق مختلف کشور برای معلولیت و بازتوانایی آنها خدمات شایانی را انجام دهند.

راه اندازی اولین کنفرانس ملی فزیوتراپی در افغانستان

معین عرضه خدمات صحی از کار و خدمات کارمندان صحی فزیوتراپی ابراز قدر دانی نموده افزود، رهبری وزارت صحت‌عامه در تلاش است تا نقش مسلک فزیوتراپی را در ساختن پالیسی ها و استراتیژی‌های این وزارت در کوتاه مدت و دراز مدت برجسته سازد تا این بخش از حمایت خوبی برخوردار گردد.

از سوی‌هم در این نشست نماینده گان ادارات مختلف در مورد کارکردهای کارمندان فزیوتراپی درکشور سخنرانی نموده و نقش مسلک فزیوتراپی را در سکتور صحی کشور حیاتی می دانند.

Latest news

Thu, Feb 26 2026 2:02 PM
Background image

Environmental Health Directorate Conducts Inspections in Kabul’s Second District

The officials of the Environmental Health Directorate of the Ministry of Public Health conducted inspections of several hotels, bakeries, butcher shops, food stores, and. . .

Thu, Feb 26 2026 1:44 PM
Background image

Meeting Held to Improve and Standardize EMR Software Implementation

Dr Enayatullah Enayat, Director General of Inspection and Monitoring of the MoPH, met with Information Technology Director Engineer Javeed Wafa to improve, standardize, and implement. . .

Thu, Feb 26 2026 9:42 AM
Background image

MCQs Preparation Training Seminar Held for Speciality Program Faculty

This one-day seminar was organized by the Examinations and Capacity Building Departments under the Directorate of Academic Affairs of the Higher Directorate of  Director General for. . .

BACK TO NEWS