پروسه آفرگشایی تهیه و تدارکات ۴۲ قلم قرطاسیه باب مورد ضرورت مرکزی و واحد های دومی وزارت صحت‌عامه برگزار شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۵۵
MOPH

این پروسه با حضور نماینده گان ریاست های تدارکات، مالی و اداری وزارت صحت‌عامه و نماینده گان ۹ شرکت لوژستیکی برگزار گردید.

مسوولان پروسه تدارکات وزارت صحت‌عامه در پروسه آفر گشایی، گفتند: « این پروسه از شفافیت کامل برخوردار بوده و ما از شرکتی که برنده می‌شود خواهان تهیه و تدارک قرطاسیه باب، مطابق معیارات وزارت صحت‌عامه می باشیم، و ما آن را نظارت خواهیم کرد

از سوی‌هم نماینده گان شرکت های لوژستیکی، وعده سپردند که در صورت برنده شدن در پروسه آفر گشایی، مطابق معیارات وزارت صحت‌عامه قرطاسیه باب را تهیه خواهیم کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۶:۴۸
Background image

در ولایت ننگرهار ۶ مرکز صحی فرعی افتتاح گردیده و رسماً به فعالیت آغاز نمودند

از میان این مراکز، یک مرکز در قریهٔ بیله ولسوالی مومندره، یک مرکز در هجرت‌آباد ولسوالی بهسود، یک مرکز در ولسوالی کامه، یک مرکز در ساحهٔ شیخ مصری مربوط شهر جلال‌آباد و دو مرکز دیگر در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۶:۴۵
Background image

یک توافق‌نامه ارزشمند در زمینه گسترش همکاری‌های علمی، تحقیقی، آموزشی و تخنیکی میان وزارت صحت عامه و وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا به امضا رسید

نشستی به همین منظور برگزار شد، محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت عامه، محترم شیخ‌الحدیث ندامحمد ندیم وزیر تحصیلات عالی، محترم معینان وزارت صحت عامه و رئیسان مرکزی هر دو وزارت اشتراک. . .

BACK TO NEWS