لابرتوار پتالوژی در شفاخانه جمهوریت افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۱/۱/۲۹ - ۱۳:۳۸
لابرتوار پتالوژی در شفاخانه جمهوریت افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

دوشنبه 29 حمل 1401
مولوی محمد داوود منصوری رییس دفتر مقام  وزارت صحت‌عامه و داکتر حدیدالله ذاکری مشاور ارشد وزیر صحت‌عامه  در امور ارتباطات در نشستی بخش پتالوژی شفاخانه جمهوریت را افتتاح و به بهره برداری سپردند.
مولوی محمد داوود منصوری افتتاح این بخش را یک گام موثر در راستای معیاری سازی و بهبود عرضه خدمات صحی در کشور دانسته افزود، امیدواریم با افتتاح این بخش بخشی از مشکلات بیماران در قسمت تشخیص بیماری سرطان حل گردد 
علاوه بر آن رییس دفتر مقام از توسعه بخش کنترول بیماری های سرطانی در کشور به اشتراک کننده گان خبر داده گفت: وزارت صحت‌عامه  توانسته است در امر مبارزه با بیماری سرطان در کشور بخش های را با ظرفیت 75 بستر در کابل، 15 بستر در هرات و 25 بستر در ولایت بلخ  ایجاد نماید و قرار است در سال جاری دو بخش دیگر در ولایت های ننگرهار و قندهار  به خاطر تداوی بیماران سرطانی ایجاد گردد.
مولوی منصوری همچنان بیماری سرطان را یک چالش جهانی دانسته افزود، رهبری امارت اسلامی و وزارت صحت‌عامه کشور حمایت خود را در امر مبارزه با بیماری سرطان اعلام نموده و در این راستا از هیچ نوع سعی و تلاش دریغ نخواهند ورزید.
 قابل یاد آوری است که لابرتوار پتالوژی شفاخانه جمهوریت مجهز با ماشین آلات طبی پیشرفته بوده و روزانه  ظرفیت 10 الی 15 بیمار را دارا می‌باشد این لابرتوار حدود هشت میلیون افغانی هزینه برداشته که پول آن از طرف وزارت مالیه و دفتر آی سی آر سی  پرداخت گردیده است.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۱۵
Background image

د کابل ولایت د بګرامي ولسوالۍ ۳۰ بستریز روغتون د جوړولو افر پرانیستې پروسه ترسره شوه

یاده پروسه د عامې روغتیا وزارت د افر پرانیستې پروسې مسؤلینو او د ۷ ودانیزو شرکتونو د استازو په شتون کې ترسره شوه.

د افر پرانیستې پروسې مسؤلینو وویل «دغه پروسه په بشپړه توګه شفافه ده او. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۱۱
Background image

د روغتونونو د اداري سیستم د ډیجیټل کولو په موخه د څلورو وزارتونو ګډه ناسته ترسره شوه

د عامې روغتیا وزارت د معالجوي طب لوی رئیس، ډاکټر وحدت الکوزي د مرکز او روغتونونو د اداري سیسټم د ډیجیټل کولو (برېښنايي کېدو) په موخه له ماليې، لوړو زده کړو او مخابراتو وزارتونو مسؤلینو. . .

BACK TO NEWS