نشست میان مسوولان معینیت غذا و ادویه و اعضای اتحادیه مواد غذایی برگزار شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۹:۲۸
MOPH

این نشست به رهبری الحافظ داکتر نعیم‌الله ایوبی، رئیس عمومی ادویه و محصولات صحی و سرپرست معینیت غذا و ادویه، با همراهی الحاج مولوی عبدالله حامد، رئیس عمومی مصوونیت غذایی و داکتر مطیع‌الله عاطف، رئیس تحلیل اسناد و تنظیم فعالیت‌های معینیت برگزار گردید.

در این نشست، داکتر ایوبی بر همکاری‌های سکتور خصوصی غذا و ادویه در کمک به زلزله‌زده‌گان کشور قدردانی کرده و بر هماهنگی بیشتر جهت رساندن کمک‌ها به‌گونه مؤثر و به موقع تأکید نمود.

اعضای اتحادیه مواد غذایی نیز ضمن صحبت‌های خود، تعهد بر ادامه و افزایش کمک‌ها نمودند و همچنان قابل یادآوری است که تا اکنون نزدیک به ۱۵ موتر مواد غذایی و ۷ موتر ادویه و محصولات صحی با همکاری اتحادیه‌های مواد غذایی و ادویه به زلزله‌زده‌گان ارسال گردیده و قرار است مقدار بیشتری نیز به طور پیهم ارسال گردد.

تازه خبرونه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۶
Background image

د عامې روغتيا وزارت د وینې مرکزي بانک له لوري د اټوما مخابراتي شبکې په مرکزي دفتر کې د عامه پوهاوي او رضاکارانه وینې را‌ټولولو کمپاین ترسره شو

په دې کمپاین کې له ٨١ تنو مسولینو او کارکوونکو څخه ٤١٠۰۰ سي سي رضاکارانه وینه راټوله او د وینې مرکزي بانک ته انتقال شوه، چې له ضروري معايناتو وروسته به مستحقو او اړمنو ناروغانو ته توزيع. . .

BACK TO NEWS