خواست وزارت صحت عامه در یک نشست خبری از کدرهای طبی دیاسپورای افغان در راستای آموزش و بلند بردن سطح دانش داکتران داخل کشور

akbari_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ - ۹:۱۴
خواست وزارت صحت عامه در یک نشست خبری از کدرهای طبی دیاسپورای افغان در راستای آموزش و بلند بردن داکتران داخل کشور

داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز در یک نشست خبری از کدرهای طبی دیاسپورای افغان خواست تا وزارت صحت عامه را در راستای آموزش و بلند بردن سطح دانش داکتران داخل کشور همکاری نمایند.

سرپرست وزارت صحت عامه، ارتقای ظرفیت داکتران را از جمله اولویت هایش عنوان نموده گفت که ما در تلاش هستیم تا از طریق هر مسیری زمینه آموزش را برای کارکنان صحی فراهم نمایم.

داکتر قلندر عباد اضافه کرد که سالانه حدود نیم ملیارد دالر برای تداوی به بیرون از کشور به مصرف میرسد و با بلند بردن سطح دانش داکتران و فراهم سازی خدمات صحی معیاری از مصرف این پول ها در بیرون از کشور جلوگیری میگردد و دیگر نیاز نخواهد بود که مردم به بیرون از کشور برای تداوی بروند.

همچنان سرپرست وزارت صحت عامه، از همکاری همیشه‌گی داکتران دیاسپورای افغان که در بخش های کرونا، تجهیزات طبی و دیگر موارد بخش صحت کشور را همکاری نموده اند قدردانی نموده گفت که ما متعهد هستیم تا هر نوع امکانات را از قبیل جای بودبادش، مصارف سفر و غذا را برای تان فراهم نماییم.

داکتر قلندر عباد، در ادامه سخنانش، بر دستاوردهای وزارت صحت عامه اشاره کرده گفت که ما توانستیم سکتور را که بعد از سقوط جمهوریت به یک بحران جدی مواجه شده بود دوباره سر پا ایستاد کنیم.

از سوی هم، داکتران دیاسپورای افغان که از طریق ویدیو کنفرانس وصل شده بودند بر ادامه همکاری شان در آموزش داکتران افغان به گونه حضوری و آنلان وعده همکاری دادند.

تازه خبرونه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۱:۴۲
Background image

د بلخ ولایت عامې روغتيا رياست د روږدو درملنې سل بستريز روغتون کې د روان کال له پيل تر دې دمه د ۴۳۰ تنو روږدو کسانو درملنه شوې ده

د ياد روغتون امر، ډاکټر نياز محمد جويا وايي، په دغه روغتون کې د روان کال په تېرو اوو مياشتو کې (۴۶۶) تنه روږدي راجستر او بستر شوي، چې له ډلې یې (۴۳۰) تنه روغ شوي، (۵۳۳) تنه تر څارنې. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۹:۱۸
Background image

د عامې روغتيا وزارت له لوري په عاجل ابن سینا روغتون کې د آنلاین ډيټابیس سیسټم پرانيسته تر سره شوه

په همدې موخه جوړه شوې غونډه کې د عامې روغتیا وزارت د مقام د دفتر لوی رئیس شيخ محمد طاهر حليم، د اکمال تخصص لوی رئيس دوکتور نثار احمد نيازي، د وزارت يو شمېر مرکزي رئیسانو، د تخصصي او. . .

BACK TO NEWS