رئیس تغذیه عامه وزارت صحت‌عامه از خدمات عاجل تغذیه در مناطق زلزله‌زده کنر دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۰:۳۶
moph

داکتر حکمت الله معصومی رئیس تغذیه عامه وزارت صحت‌عامه و هیآت همراهش، از خدمات عاجل تغذیه در کمپ‌ها و مراکز صحی ایجاد شده در مناطق زلزله‌زده ولایت کنر، دیدار نمودند.

هدف از این دیدار، ارتقاء کیفیت خدمات تغذیه در مراکز صحی کشور و ارائه خدمات معیاری تغذیه برای شهروندان می باشد.

در جریان این دیدار، رئیس تغذیه عامه فعالیت‌های موسسات تطبیق‌کننده را در زمینهٔ تقویت خدمات تغذیه در مراکز صحی مورد تقدیر قرار داده و به مسوولان مربوطه برای ارائهٔ خدمات بهتر، هدایات لازم داد.

قابل یادآوری است، که برای نخستین بار ریاست تغذیه عامه برای اطفال زلزله زده زیرسن شش ماه که مادران شان را در ولایت کنر از دست داده اند شیر RUIF توزیع نموده و توزیع مواد غذایی از طریق برنامه BSFP به صورت منظم ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۵:۳۳
Background image

برای واکسیناتوران ۱۶ ولسوالیولایت تخار  ۴۰ عراده موترسایکل توزیع شد

این موترسایکل‌ها از سوی ریاست صحت عامه ولایت تخار، با حمایت مالی اداره بین‌المللی یونیسف و مؤسسهٔ آغا خان، به هدف تسریع روند واکسیناسیون، رساندن واکسین‌ها به مناطق دوردست و جلوگیری از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۵۷
Background image

محترم معین غذا و ادویه، با مسوولان کارخانه های داخلی تولید ادویه دیدار کرد

محترم مولوی حمدالله زاهد معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، و تیم تخنیکی این معینیت، جهت حمایت بیشتر و رشد تولیدات داخلی با مسوولان کارخانه های بزرگ تولیدی ادویه کشور که دارای تصدیق نامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۱:۹
Background image

در ولایت پکتیا حدود ۱۴۰۰ کیلوگرام ادویه و مواد خوراکی تاریخ‌گذشته از بین برده شد

تیم‌های غذا و ادویه و نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت پکتیا، در ولسوالی ځاځي آریوب از ۶۹ تاسیسات ادویه‌فروشی و مواد خوراکی نظارت نمودند که در نتیجه، ۲۷۴ قلم ادویه و ۲۳۱ قلم مواد. . .

BACK TO NEWS