نشست ریاست صحت باروری مادر، نوزاد اطفال و نوجوانان به خاطر بهبود صحت

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۸ - ۱۵:۵۱
MOPH

ریاست صحت باروری مادر، نوزاد اطفال و نوجوانان وزارت صحت‌عامه، به همکاری مالی وتخنیکی سازمان صحی جهان(  WHO) نشست یک روزه را به خاطر نهایی سازی یک پلان جامع به خاطر بهبود صحت جوانان و نوجوانان راه اندازی نمود.

در این نشست محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، داکتر امین الله شاهین سرپرست ریاست صحت باروری مادر نوزاد، اطفال و نوجوانان وزارت صحت‌عامه، نماینده گان سازمان صحی جهان، اداره یونیسف، دفترآغاخان و ادارات مختلف دیگر اشتراک داشتند.

محترم معین عرضه خدمات صحی، صحت را یکی از اولویت های جامعه بشری برای هر فرد دانسته گفت: وزارت صحت عامه تلاش نموده است تا در قسمت بهبود صحت همه اقشار جامعه مخصوصاَ جوانان و نوجوانان تلاش بیشتر نماید و زمینه رسانیدن عرضه خدمات صحی برای آنان فراهم نماید.

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی از اشتراک کننده گان خواست تا در قسمت نهایی سازی وتطبیق این پلان وزارت صحت‌عامه را همکاری نموده تا باشد در قسمت بهبود صحت جوانان و نوجوانان در کشور گام های موثری را برداشته باشیم.

 از سوی‌هم نماینده گان سازمان صحی جهان، اداره یونسیف، دفتر آغاخان در مورد این پلان صحبت نموده و آن را با اشتراک کننده گان شریک نمودند تا بعد از پیشنهادات و ارایه نظریات تخنیکی آنان مورد تایید قرار گرفته و مرحله تطبیق آن به اجرا گذاشته شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۴۵
Background image

نشستی به خاطر رسیده گی به وضعیت صحی بیماران، در زمان وقوع حوادث الهی، با رییسان صحت‌عامه ولایت های کشور برگزار شد

این نشست که تحت رهبری محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، از طریق آنلاین برگزار شد، در آن داکتر وحدت الکوزی رییس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه و رییسان صحت‌عامه ولایت های،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۴۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا با محترم کنیچی ماساموتو سفیر کشور جاپان برای افغانستان، در دفتر کارش دیدار کرد

در این دیدار، ضمن خوش‌آمدید به سفیر جدید، در مورد همکاری‌های جاپان در بخش صحت، به‌ویژه از طریق اداره جیکا، در زمینه ایجاد مراکز رادیولوژی در شفاخانه‌های تخصصی افغان-جاپان و انتانی کابل،. . .

BACK TO NEWS