دیدار سرپرست وزارت صحت عامه با رییس عمومی نهاد داکتران بدون سرحد

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۸ - ۱۷:۱۱
دیدار سرپرست وزارت صحت عامه با رییس عمومی نهاد داکتران بدون سرحد

دوشنبه، 18 اسد 1400

داکتر وحید مجروح، سرپرست وزارت صحت عامه، امروز با آقای فلیپی ریبیریو رییس عمومی نهاد داکتران بدون سرحد "ام اس اف" در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.

در این نشست، روی چگونه‌گی عرضه خدمات نهاد داکتران بدون سرحد در کشور و همکاری های مشترک وزارت صحت عامه با این نهاد بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

سرپرست وزارت صحت عامه، از خدمات نهاد داکتران بدون سرحد و تمام داکترانی که همین اکنون در ولایت‌های که جنگ جریان دارد مصروف خدمت اند تشکر نموده و بر تقویت همکاری این نهاد در افغانستان تاکید کرد.

داکتر مجروح، هم‌چنان گفت که در کنار رسیده‌گی به واقعات تروما، فعالیت‌های روزمره در مراکز صحی ولایت‌های جنگی باید تقویت گردد تا به افراد نیازمند در این بخش نیز رسیده‌گی صورت گیرد.

آقای فلیپی ریبیریو، بر همکاری این نهاد با وزارت صحت عامه تاکید کرده گفت که قرار است یک واحد 25 بستری را برای واقعات تروما در ولایت کندهار ایجاد نماییم و نیز به ولایت‌های کندز، هلمند و دیگر ولایات که این نهاد در آن خدمات عرضه می‌کند مقدار دوا و تجهیزات کمک صورت گیرد.

آقای فلیپی نیز تعهد کرد که خدمات ایمرجنسی، اطفال و کرونا را در ولایت هرات ادامه می‌دهند.

او هم‌چنان از همکاری وزارت صحت عامه با این نهاد تشکری کرده و تلاش‌های سکتور صحت را در امر ارایه خدمات صحی قابل ستایش خواند.

نهاد داکتران بدون سرحد در ولایت‌های خوست، هرات، کندهار، هلمند و کندز فعالیت دارد و در کنار وزارت صحت عامه برای مردم خدمات صحی ارایه می‌کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ - ۱۴:۲۴
Background image

30 تُن مواد غذایی بی کیفت جمع آوری وهدر گردید

دوشنبه27 شعبان المعظم 1444

ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه در نشستی از جمع آوری وهدر نمودن 30 تُن مواد غذایی بی کیفیت و تاریخ گذشته که در یک ماه از نواحی مختلف شهر کابل و ولسوالی های. . .

یکشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ - ۹:۳۰
Background image

شفاخانه یکصدو پنجاه  بستر ولایت جوزجان به دوصد بستر ارتقا داده شد

درنشستی که به این مناسبت راه اندازی شده بود مولوی محمد اسحق صاحبزاده معین مالی واداری، داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و شماری از نماینده گان ادارات مختلف اشتراک. . .

یکشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ - ۹:۱۴
Background image

خواست وزارت صحت عامه در یک نشست خبری از کدرهای طبی دیاسپورای افغان در راستای آموزش و بلند بردن سطح دانش داکتران داخل کشور

داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز در یک نشست خبری از کدرهای طبی دیاسپورای افغان خواست تا وزارت صحت عامه را در راستای آموزش و بلند بردن سطح دانش داکتران داخل کشور همکاری. . .

BACK TO NEWS