مولوی صاحب محمد اسحاق صاحب زاده معین مالی و اداری وزارت صحت عامه در جریان سفر خود به ولایت هرات از شفاخانه ولسوالی شیندند و مرکز صحی جامع پیشرفته زیرکوه بازدید به عمل آوردند

akbari_admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۱۰:۲۹
مولوی صاحب محمد اسحاق صاحب زاده معین مالی و اداری وزارت صحت عامه در جریان سفر خود به ولایت هرات از شفاخانه ولسوالی شیندند و مرکز صحی جامع پیشرفته زیرکوه بازدید به عمل آوردند

در این سفر در ضمن بازدید از عرضه خدمات صحی در این شفاخانه و مرکز صحی پیشرفته و همچنان عیادت از مریضان، وی  تاسیسات برقی تازه ایجاد شده در شفاخانه شیندند و مرکز صحی زیرکوه را نیز افتتاح نمودند.

قابل ذکر است که به تازه گی سیستم برق شفاخانه ولسوالی شیندند به ارزش 2.2 میلیون افغانی و سیستم برق مرکز صحی پیشرفته زیرکوه به ارزش 0.8 میلیون افغانی از سوی موسسه اداره و انکشاف صحت در ولایت هرات ایجاد شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۴۶
Background image

نظارت از ملکیت‌ها به‌منظور کاهش آلودگی هوا در شهر کابل

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

BACK TO NEWS