محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، نشستی را با نمایندگان شماری از مؤسسات بین‌المللی برگزار کرد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۵۵
MOPH

در این نشست که نمایندگان مؤسسات Akbar، OPM،PUAMI,SAF، MdM، AHDS، TdH و INTERSOS اشتراک داشتند، در مورد تقویت هماهنگی، رسیدگی به‌موقع به مشکلات، واردات دوا و محدودیت‌های مقرراتی، تأخیر در تصفیه گمرکی، کنترول کیفیت دواها، انتقال پروژه‌ها از یک ولایت به ولایت دیگر و شماری از موضوعات مهم دیگر، بحث و تبادل نظر صورت گرفت

محترم وزیر صحت عامه پس از شنیدن موضوعات یادشده گفت: به‌منظور ارزیابی همه‌جانبه این موضوعات و اتخاذ اقدامات لازم، یک کمیته تخنیکی ویژه به ریاست یکی از معینان وزارت تعیین خواهد شد تا اقدامات ضروری را روی دست گیرد.

همچنان، مولوی عبدالبصیر قانع، رئیس تنظیم واردات و صادرات دوا و محصولات صحی وزارت صحت عامه، در مورد تسهیلات در بخش گمرکات، تولید دوا در داخل کشور، گدام‌های موجود در میدان‌های هوایی و سایر موضوعات مهم، معلومات همه‌جانبه ارائه کرده و افزود که رهبری وزارت صحت عامه تلاش دارد تا در این بخش تسهیلات بیشتری نیز فراهم گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۲۰
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان،  با محترم دیمیتری ژیرنوف (Dmitry Zhirnov) سفیر کشور روسیه و هیأت همراه وی در دفتر کار خویش دیدار کرد

در جریان این دیدار، در مورد تقویت و گسترش همکاری‌های دوجانبه در بخش صحت، آموزش و ارتقاء ظرفیت متخصصان افغان در بخش بیماری‌های سرطان و قلبی، فراهم‌سازی زمینه سفر هیأت افغان به کشور روسیه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۵۵
Background image

برگزاری نشست مشترک برای مبارزه با اعتیاد و حمایت از بهبودیافتگان با محوریت فعالیت‌های ورزشی

از سوی شفاخانه ۴۵۰ بستر تداوی معتادین وزارت صحت‌عامه، در هماهنگی با ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش، به‌منظور مبارزه با مواد مخدر، جلوگیری از بازگشت دوباره بیماران تداوی‌شده به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۴۳
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا. افغانستان، ، با مسئولان ولایتی صحت‌عامه زون‌های شرق، شمال و شمال‌شرق نشست هماهنگی برگزار کرد

در این نشست، محترم وزیر صحت‌عامه، بر ارائه خدمات صحی معیاری و باکیفیت تأکید نموده و به مسئولان توصیه کرد تا پالیسی جدید وزارت صحت‌عامه را به‌گونه مؤثر تطبیق نموده، از بودجه داخلی به. . .

BACK TO NEWS